.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Spreeder: Naučite da čitate još brže!

10.01.2017.

Kao i većina ljudi, sigurno imate dosta knjiga koje želite da pročitate, ali nemate dovoljno vremena za to. Zato vam O radio preporučuje online softver koji će vam pomoći da brže i lakše čitate.

.

U današnje vreme suočeni smo sa obiljem informacija. Postoji toliko stvari koje želimo da pročitamo i upamtimo. Autori sajta Spreeder u saradnji sa svetskim ekspertima, odlučili su da čitanje učine bržim i lakšim. Sa Spreederom možete preuzeti kontrolu nad informacijama, sačuvati vreme i biti produktivniji.

Spreeder ne samo da vam pomaže da čitate brže u okviru softvera koji se nalazi na sajtu, već vam pomaže da se rešite loših čitalačkih navika kao što je subvokalizacija. Nakon korišćenja ovog sajta primetićete da čitate brže, ali i da lakše pamtite informacije koje ste pročitali.

Ovo je jedini program koji će pratiti vaš razvoj od prvog dana i savetovati vas kako da poboljšate čitanje. Dobijaćete detaljne izveštaje o tome koliko vremena provodite čitajući, koja je vaša brzina čitanja kao i koliko su se te stavke menjale tokom vremena vežbanja. Možete da vidite svoj napredak i na takav način motivišete sebe da nastavite sa vežbom.

L.K.

.
Mnogo je lakše popiti kafu umesto obroka, nego konstantno smišljati nove kombinacije hrane. Na kafi nažalost ne može da se živi,…
.
Dosadni su ti Instagram filteri i voliš nešto alternativniju obradu fotki? Imamo aplikaciju za tebe. 
.
Volite da istražujete o zvezdama? Imamo aplikaciju za vas. 
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?