.
Trenutno
RetroTips
 Jovan Marjanović i Predrag Novković
Lifestyle / Web

Spreeder: Naučite da čitate još brže!

10.01.2017.

Kao i većina ljudi, sigurno imate dosta knjiga koje želite da pročitate, ali nemate dovoljno vremena za to. Zato vam O radio preporučuje online softver koji će vam pomoći da brže i lakše čitate.

.

U današnje vreme suočeni smo sa obiljem informacija. Postoji toliko stvari koje želimo da pročitamo i upamtimo. Autori sajta Spreeder u saradnji sa svetskim ekspertima, odlučili su da čitanje učine bržim i lakšim. Sa Spreederom možete preuzeti kontrolu nad informacijama, sačuvati vreme i biti produktivniji.

Spreeder ne samo da vam pomaže da čitate brže u okviru softvera koji se nalazi na sajtu, već vam pomaže da se rešite loših čitalačkih navika kao što je subvokalizacija. Nakon korišćenja ovog sajta primetićete da čitate brže, ali i da lakše pamtite informacije koje ste pročitali.

Ovo je jedini program koji će pratiti vaš razvoj od prvog dana i savetovati vas kako da poboljšate čitanje. Dobijaćete detaljne izveštaje o tome koliko vremena provodite čitajući, koja je vaša brzina čitanja kao i koliko su se te stavke menjale tokom vremena vežbanja. Možete da vidite svoj napredak i na takav način motivišete sebe da nastavite sa vežbom.

L.K.

.
Fejsbuk i Instagram ne služe samo za skupljanje lajkova, a Jutjub nije samo za slušanje muzike. Činjenica je da ih velika većina…
.
Misliš da je lako objaviti dobar story na Instagramu? Bez ove aplikacije nikako. 
.
Iako nas je tehnologija dovela do toga da možemo da se dopisujemo sa drugim delom planete u jednom trenutku, ništa ne može zameniti…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?