...
TRENUTNO13:00 - 13:10Pre podne na O radiju

Lifestyle / Web

Seoski fudbal za prave fanove

02.09.2016.

Ovonedeljni pregled sajtova koje vam preporučujemo završavamo onako kako smo i počeli – fudbalom. Ovoga puta to neće biti "klasičan" sajt, već jedna urnebesna Facebook stranica – Seoski fudbal!

.

Foto: Facebook.com/seoskifudbal.official

Za ovu Facebook stranu sigurno su čuli oni koji makar i povremeno prate fudbalska dešavanja. Međutim, mi je preporučujemo i svima kojima najvažnija sporedna stvar na svetu i nije baš tako važna. Jednostavno, ovde je fudbal u drugom planu, a sve ostalo što se zbiva na stadionima i oko njih je zapravo ono što zanima autore stranice Seoski fudbal.

Amaterski snimci iz nižih, seoskih i beton liga, neverovatne fotografije, zanimljivi članci sa drugih fudbalskih sajtova i pre svega duhoviti komentari autora, to je ono što najviše privlači posetioce Seoskog fudbala.

Dominiraju likovi poput legendarnog Limenog i sličnih živopisnih fudbalskih "stručnjaka", a najčešće fotografije koje postavljaju autori sajta su snimljene u prostorijama amaterskih klubova, sa porukama poput "pre sledeće utakmice poneti grabulje da se sredi teren" ili "na sledeći trening svi igrači da ponesu 500 do 1.000 dinara kako bi uplatili prvu ratu za kosačicu".

seoski fudbal

Neko će reći da se slični smehotresni zapisi nisu nemogući i u tzv. "velikim" domaćim klubovima. Čekirajte Seoski fudbal pa proverite koliko su te tvrdnje daleko od istine.

P. N.

Možda te još zanima:

.

Sportski podkasti u Srbiji - prostor bez ograničenja

Sport se kod nas voli i prati veoma srčano, pa je nekako logično da se sa istim takvim žarom i…

.

Fantazi lige: Igra ili nešto više?

Kada neko kaže da prati sport, verovatno su prva asocijacija na to prenosi utakmica i praćenje sportskih vesti, no danas…

.

Uspeh dođe kada iskreno radiš ono što voliš

Da bi srpski fudbal mogao da se nada još boljim igrama reprezentacije i većim uspesima od onih koji su do…

.

Američki fudbal ima budućnost i kod nas

Iza nas je još jedno finale NFL-a, popularni Super Bowl. Igrači Kanzas Siti Čifsa pobedili su Filadelfija Iglse rezultatom 38:35…

.

SP u Kataru: Kako se navija bez alkohola?

Svetsko prvenstvo u Kataru završeno je za našu reprezentaciju i dugo ćemo ga pamtiti. I igrači i navijači kojih je…

.

Svetsko prvenstvo: Vodič za preživljavanje

Danas u 17 časova utakmicom između Katara i Ekvadora počinje 22. Svetsko fudbalsko prvenstvo, koje će biti specifično po mnogo…

  • 12:30 Album nedelje
  • 12:45 Lampica
  • 13:00 Pre podne na O radiju
  • 13:10 Vredi pročitati
  • 13:20 Tehnologija

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo