.
Trenutno
Šta ima novo
 Predrag Novković
Lifestyle / Web

Sajt koji pamti umesto vas

01.08.2018.

Svakom se bar jednom desilo da pomisli "Ma zapamtiću ovo, neću zapisivati" i nakon toga zaboravio. Da ne biste nešto zaboravili kada sastavljate listu za letovanja i da ne biste na pola puta do mora shvatili da niste poneli punjač za telefon, imamo sajt za vas.

.

Todoist je sajt koji će, kako mu slogan kaže, organizovati vaš život. Ono što je zanimljivo kod ovog sajta je jednostavnost pri korišćenju kao i raspodela dnevnih, nedeljnih i mesečnih podsetnika.

Pored toga što će vas redovno podsećati šta treba da uradite i kakav vam je raspored za taj dan, on nudi još jednu zanimljivu opciju a to su tzv projekti. Ovaj sajt je već napravio posebne odeljke u ovom delu poput personalnih i poslovnih projekata ali nudi mogućnost i da sami napravite sopstvenu karticu sa određenim projektom.

Ova stranica nudi još dodatnih opcija poput obeležavanja nivoa bitnosti određene stavke. Todoist postoji i u obliku aplikacije i zbog toga više ne morate da se brinete oko rasporeda i obaveza.

.
Da ne biste više trošili gomilu novca na lepe ukoričene planere, donosimo vam aplikaciju koja vam pomaže da besplatno budete organizovani.
.
Koliko god puta da ste negde putovali i koliko god da znate šta sve treba da ponesete - pakovanje uvek oduzme gomilu vremena + gotovo…
.
Da biste došli do posla danas nije dovoljno samo da ga dobro poznajete, već i da se predstavite na pravi način. Tu vam može pomoći CV…
Program
Kalendar događaja
Decembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
Anketa

Koliko institucije u Srbiji rade u interesu građana?