.
Trenutno
Elektrosving
 Jelena Mijatović
Lifestyle / Web

Sajt koji pamti umesto vas

01.08.2018.

Svakom se bar jednom desilo da pomisli "Ma zapamtiću ovo, neću zapisivati" i nakon toga zaboravio. Da ne biste nešto zaboravili kada sastavljate listu za letovanja i da ne biste na pola puta do mora shvatili da niste poneli punjač za telefon, imamo sajt za vas.

.

Todoist je sajt koji će, kako mu slogan kaže, organizovati vaš život. Ono što je zanimljivo kod ovog sajta je jednostavnost pri korišćenju kao i raspodela dnevnih, nedeljnih i mesečnih podsetnika.

Pored toga što će vas redovno podsećati šta treba da uradite i kakav vam je raspored za taj dan, on nudi još jednu zanimljivu opciju a to su tzv projekti. Ovaj sajt je već napravio posebne odeljke u ovom delu poput personalnih i poslovnih projekata ali nudi mogućnost i da sami napravite sopstvenu karticu sa određenim projektom.

Ova stranica nudi još dodatnih opcija poput obeležavanja nivoa bitnosti određene stavke. Todoist postoji i u obliku aplikacije i zbog toga više ne morate da se brinete oko rasporeda i obaveza.

.
Ako ikad pomislite da nešto ne možete da rešite, posetite sajt koji smo našli za vas. 
.
Realno, svi smo mi kao klinci gledali u nebo iščekujući avione i pitajući se tiho u sebi - odakle su krenuli i gde su se zaputili.…
.
Kada se pomenu baze podataka obično se pomisli na neki komplikovan unos podataka na određenu tabelu, međutim, one su jako korisne…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Kako se hranite tokom leta?