.
Trenutno
Tehnologija
 Novinari O radija
Lifestyle / Web

Putovanja nikad nisu bila lakša

25.07.2018.

Uveliko je sezona letnjih odmora i ako ste se baš sad odlučili da odete negde ili niste baš vešti u organizovanju putovanja trebaće vam pomoć. Zbog ovakvih situacija, našli smo sajt za vas. 

.

Skyscanner je sajt kojem je glavna svrha prikazivanje avionskih karata različitih kompanija i upoređivanja njihovih cena. Međutim, on pruža još dosta korisnih informacija.

Ako vam je potreban smeštaj ili udaljenost kolima od jednog mesta do drugog, ova stranica će vam dati odgovor na ova pitanja. Takođe vam nudi najpopularnije destinacije ove godine, a ako nastavite da skrolujete niže na stranici postoji poseban odeljak za one koji su neodlučni, pa mogu ući na mapu i sami istražiti zanimljiva mesta. 

Sa druge strane, ako niste planirali da odete preko leta negde već ste više za odlazak na odmor na jesen, ovaj sajt nudi i destinacije koje će, po njihovom mišljenju, biti popularne u oktobru. U svakom slučaju ova stranica će vam omogućiti da isplanirate putovanje u bilo kom mesecu i u bilo kom mestu. 

.
Ako ikad pomislite da nešto ne možete da rešite, posetite sajt koji smo našli za vas. 
.
Realno, svi smo mi kao klinci gledali u nebo iščekujući avione i pitajući se tiho u sebi - odakle su krenuli i gde su se zaputili.…
.
Kada se pomenu baze podataka obično se pomisli na neki komplikovan unos podataka na određenu tabelu, međutim, one su jako korisne…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Kako se hranite tokom leta?