.
Trenutno
Prava stvar
 Novinari O radija
Lifestyle / Web

Putovanja nikad nisu bila lakša

25.07.2018.

Uveliko je sezona letnjih odmora i ako ste se baš sad odlučili da odete negde ili niste baš vešti u organizovanju putovanja trebaće vam pomoć. Zbog ovakvih situacija, našli smo sajt za vas. 

.

Skyscanner je sajt kojem je glavna svrha prikazivanje avionskih karata različitih kompanija i upoređivanja njihovih cena. Međutim, on pruža još dosta korisnih informacija.

Ako vam je potreban smeštaj ili udaljenost kolima od jednog mesta do drugog, ova stranica će vam dati odgovor na ova pitanja. Takođe vam nudi najpopularnije destinacije ove godine, a ako nastavite da skrolujete niže na stranici postoji poseban odeljak za one koji su neodlučni, pa mogu ući na mapu i sami istražiti zanimljiva mesta. 

Sa druge strane, ako niste planirali da odete preko leta negde već ste više za odlazak na odmor na jesen, ovaj sajt nudi i destinacije koje će, po njihovom mišljenju, biti popularne u oktobru. U svakom slučaju ova stranica će vam omogućiti da isplanirate putovanje u bilo kom mesecu i u bilo kom mestu. 

.
Da ne biste više trošili gomilu novca na lepe ukoričene planere, donosimo vam aplikaciju koja vam pomaže da besplatno budete organizovani.
.
Koliko god puta da ste negde putovali i koliko god da znate šta sve treba da ponesete - pakovanje uvek oduzme gomilu vremena + gotovo…
.
Da biste došli do posla danas nije dovoljno samo da ga dobro poznajete, već i da se predstavite na pravi način. Tu vam može pomoći CV…
Program
Kalendar događaja
Decembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
Anketa

Koliko institucije u Srbiji rade u interesu građana?