.
Trenutno
Šta ima novo
 Predrag Novković
Lifestyle / Web

Pronađite savršen festival za vas

30.07.2018.

Kada pomenemo odlazak na festivale glavni problem je kako naći sve potrebne informacije na jednom mestu. Naravno, organizacija festivala ima svoj sajt i tu se nalazi većina informacija međutim, ne sve. Zbog toga, našli smo sajt za vas koji će vam dati sve potrebne informacije za odlazak na neki festival.

.

Festicket je sajt na kojem možete naći sve akutelne festivale, njihove programe ali i kako doći do njih i kakav smeštaj odabrati. Ova stranica nudi vam aktuelne festivale ali i mogućnost da sami na osnovu određenih opcija pronađete festival za vas. 

Zbog toga festival možete pronađi preko određenog izvođača, vrste muzike ili zemlje. Ako ipak želite da tražite na osnovu cene, datuma, aktivnosti, sajt vam nudi takve i takve mogućnosti. 

Ideja sajta nastala je 2011. godine kada se osnivači zbog organizacije nisu uspeli da odu na Koačelu i zato su odlučili da naprave stranicu koja neće pomoći samo njima, već bilo kome na svetu i time olakšaju odluku da li otići na neki festival ili ne.

.
Da ne biste više trošili gomilu novca na lepe ukoričene planere, donosimo vam aplikaciju koja vam pomaže da besplatno budete organizovani.
.
Koliko god puta da ste negde putovali i koliko god da znate šta sve treba da ponesete - pakovanje uvek oduzme gomilu vremena + gotovo…
.
Da biste došli do posla danas nije dovoljno samo da ga dobro poznajete, već i da se predstavite na pravi način. Tu vam može pomoći CV…
Program
Kalendar događaja
Decembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
Anketa

Koliko institucije u Srbiji rade u interesu građana?