...
TRENUTNO18:00 - 18:30Popodne na O radiju

Lifestyle / Web

Promenite nove reakcije na Facebooku ako vam se ne sviđaju

09.03.2016.

Facebook nam je nedavno uveo mnogo više mogućnosti reagovanja na postove, pa sada uz originalni lajk možemo reagovati i ako nas je nešto, na primer, naljutilo.

.

Ako vam ova alternativa lajkovanja postova nije po volji, pojavila se i druga opcija kroz Reaction Packs dodatak za Chrome ili Firefox pretraživače.

Preko tog dodatka i na Reaction Packs stranici možete skinuti razne setove emotikona, pa reagovati uz sličice Pokemona ili Donalda Trampa, a tu se našao i kanadski premijer Džastin Trudo.

Autori stranice pozivaju korisnike da i sami kreiraju svoje reakcije. Međutim, važno je istaći i to da ovakve reakcije neće videti vaši prijatelji, ako nemaju instaliran Reaction Pack.

izvor: B92.net

Možda te još zanima:

.

Vredi pročitati "Dolazak"

Profesorka Fakulteta za medije i komunikacije Marina Milanović za ovu nedelju preporučuje grafičku novelu "Dolazak" Šona Tana.

.

Gde ćeš za Novu?

Polako se bliži najluđa noć u godini, 31. decembar, datum kada se opraštamo od stare i dočekujemo Novu godinu. Kako…

.

Uskoro novi uređaj za muziku u glavi, ali bez slušalica

Zamislite svet u kojem se krećete u svom ličnom mehuriću - slušate omiljenu muziku, igrate glasne kompjuterske igre, gledate film…

.

Vredi pročitati "Ibzenove drame"

Mladi novosadski autor dokumentarnih filmova i serijala Dušan Miletić se uz svoje saradnike, u okviru udruženja Front Kulture, bavi snimanjem i…

.

Snovi - filter realnosti

Snovi su najčistiji proizvod ljudske psihe i kao takvi ukazuju na mnoge elemente psihičkog života, a onima koju tu poruku…

.

Borghesia konačno u Novom Sadu

Jedno od najznačajnijih imena slovenačke scene u vreme stare Jugoslavije, Borghesia stiže 29. novembra u MK Petefi Šandor.

  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Radio Grafiti
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje
  • 18:45 Lampica

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo