.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Prokrastiniraj na još gluplji način

25.04.2017.

Sunce je sinulo, proleće se vratilo, ali treba biti spreman za novu turu prolećnih kiša. Još ako se poklope praznici i loše vreme, provešćeš sate ispred kompa. Zbog toga je O radio odlučio da ti predstavi još jedan besmisleni sajt. 

.

Predstavljamo ti njegovo veličanstvo, najgluplji od svih glupih sajtova, theuselessweb.com. Dobar je zato što ovaj sajt ima dobre veze. U prevodu, na njemu nećeš naći ništa osim naslovne strane na kojoj piše Take me to the useless website PLEASE. 

Ali zabava počinje kada klikneš PLEASE, jer se tada otvaraju besmisleni sajtovi. Neki od njih daju potpuno novu svrhu mišu. Tako ćeš na jednom od njih pokretima miša levo i desno šamarati lika na slici i to jeguljom.

Na drugom ćeš igrati igricu koja takođe nema mnogo smisla. Neki čikica će padati sa vrha ekrana, a ti mišem treba da ga usporiš. Ali nećeš uspeti, on će pasti i to je to. Nema mu spasa.

Na trećem će se samo smenjivati uzvici HEEEEEY! i HOOOOOOO!

Pojavljivali su se tabovi sa rukom kojoj treba namestiti prste, ali ni tu nema baš mnogo izbora, jedan se uvek istakne šta god da klikneš. Bilo je i stranica na kojima se samo pozadina menjala, a bilo je i onih na kojima se jedan gif vrteo u beskonačnost.

Ali to je bio samo naš slučajni odabir. Nikad ne znaš gde će te useless web odvesti.

A.K.

.
Umesto da proveravate obaveštenja u svakoj aplikaciji posebno, sada imate priliku da obaveštenja budu organizovana prema kategorijama…
.
Ako ikad pomislite da nešto ne možete da rešite, posetite sajt koji smo našli za vas. 
.
Sigurno vam se milion puta desilo da kucate poruku na brzinu, da omašite po koje slovo, da rečenica nema smisla i da, nakon toga,…
Program
Kalendar događaja
Mart 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Anketa

Da li biste učestvovali u akcijama prolećnog čišćenja životne sredine?