.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Planirajte onlajn

11.12.2018.

Da ne biste više trošili gomilu novca na lepe ukoričene planere, donosimo vam aplikaciju koja vam pomaže da besplatno budete organizovani.

.

foto: swipesapp.com

Aplikacija po imenu Swipes omogućava vam da organizujete i sakupite sve svoje zadatke i obaveze na jednom mestu, te da ih poređate po redosledu kojim bi trebalo da ih obavite.

Upravo na taj način, pomaže vam da budete produktivni i da održite fokus na stvarima koje su vam prioritet u datom trenutku.

Swipes vam pomaže da isplanirate dan sa ciljem na konkretnim tačkama koje ste procenili kao najvažnije. Kao miks najboljeg iz tehnologije i najlepšeg iz dizajna motivisaće vas da poboljšate svoje radne navike i da budete uspešniji u obavljanju zadataka.

Inače je Swipes pozicioniran u top pet svetskih aplikacija za produktivnost, a nominovan je i za Webby awards (vodeća internacionalna nagrada za izvrsnost na internetu).

.
Fejsbuk i Instagram ne služe samo za skupljanje lajkova, a Jutjub nije samo za slušanje muzike. Činjenica je da ih velika većina…
.
Misliš da je lako objaviti dobar story na Instagramu? Bez ove aplikacije nikako. 
.
Iako nas je tehnologija dovela do toga da možemo da se dopisujemo sa drugim delom planete u jednom trenutku, ništa ne može zameniti…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?