.
Trenutno
Danube Streamwaves Live
 Dušan Majkić i Predrag Novković
Lifestyle / Web

Oslobodi se stresa

21.06.2019.

Ako vam je potrebno da iskulirate nekoliko minuta na dan tako da se vaš organizam osveži baš onoliko koliko mu je potrebno, imamo sajt za vas.

.

Pacifica je sajt, ujedno i aplikacija, koja može pomoći kako kod suzbijanja stresa, tako i kod nekih ozbiljnijih pojava, poput anksioznosti. Pacifica pruža alate osmišljene od strane psihologa na osnovu kognitivne terapije ponašanja, meditacije svesnosti, opuštanja i praćenja raspoloženja/zdravlja. 

Kako su naveli osnivači sajta, stres, anksioznost i depresija uzrokovani su neprestanim ciklusom negativnih misli. Misli izazivaju fizičke osećaje i emocije koje uzrokuju akcije. Pacifica pomaže da se ovaj ciklus razbije pomoću alata koji ciljaju svaku od njegovih komponenti. Svakodnevno ćete naučiti da upravljate stresom, anksioznošću i depresijom sopstvenim tempom.

Smirite se u trenucima stresa ili anksioznosti koristeći jednu od 25 zvučnih vežbi Pacifice, uključujući duboko disanje, opuštanje mišića, pozitivnu vizualizaciju, meditacije svesnosti i još mnogo toga. Ove aktivnosti su postavljene na opuštajuće zvukove kao što su okeanski talasi ili oluje sa grmljavinom.

Ova aplikacija besplatna je za iOS i Android korisnike. 

.
Problem u koji svi često upadnemo kada vreme postane hladnije i kada se približi jesen, jeste taj da smo pogledali sve filmove,…
.
Dok pešačiš, možeš pomoći deci oboleloj od raka. Pitaš se, kako? Preko ove aplikacije. 
.
Motivacija je ključ kada želimo da počnemo da se bavimo nekom sportskom aktivnošću i da se hranimo zdravo. Ako vam je potrebna…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?