...
TRENUTNO18:45 - 19:00Lampica

Lifestyle / Web

Neverending pesma

30.03.2016.

Priznaj, postoji pesma koja ti se toliko dopada da ti uvek traje prekratko. Nema problema, imam pravi sajt za tebe - infinitejuke.com.

.

Pod sloganom "kada tvoja omiljena pesma prosto nije dovoljno dugačka" ova aplikacija omogućuje ti da slušaš najbolje stvari u beskonačno dugoj, promenljivoj verziji. Kao da imaš nevidljivog di-džeja koji je vrti i vrti... dok mu se ne zavrti.

Autor sajta Pol Lamer upotrebio je Eho Nest Analizator, koji u osnovi razbija pesmu na bitove. Pesma teče bit po bit ali kod svakog bita postoji šansa da pesma "preskoči" na drugi deo pesme koji ima sličan bit. Presudni su tonalitet, glasnoća, trajanje i pozocija bita u pesmi.

Svaki obojeni blok na kružnom grafikonu obeležava određeni bit, a na tebi je da se na tastaturi igraš pesmom: ubrzavaš je, usporavaš ili skačeš između sličnih bitova. Da bi u potpunosti uživao u infinitejuke.com najbolje je da na računaru koristiš Hrom ili Safari.

I.M.

Možda te još zanima:

.

Google otpušta one koji su protiv "Projekta Nimbus"

Google je otpustio 28 zaposlenih koji su učestvovali u protestima protiv "Projekta Nimbus", odnosno, ugovora sa izraelskom vladom i vojskom…

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

.

Obiđite Srbiju za Prvi maj i Uskrs

Ako nas vreme ne prevari, kao što je to čest običaj za 1. maj, mogli bi ovo biti stvarno dobri…

.

Kina uklanja strane mrežne čipove do 2027.

Kina pokušava da eliminiše čipove strane proizvodnje do 2027. godine.

.

Veštačka inteligencija misli da ima dete

Sajt 404 Media izveštava o neobičnoj situaciji kada je u pitanju veštačka inteligencija, a u glavnoj ulozi se našao Metin…

  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje
  • 18:45 Lampica
  • 19:00 Popodne na O radiju
  • 19:10 Vredi pročitati

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo