...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

Movanas.com donosi unikatno šarenilo

07.04.2016.

Predstavljamo sajt na kojem ćete moći da pronađete ručno oslikanu garderobu, koja je toliko unikatna, da nema šanse da neko osim vas ima isti komad. Marija je po profesiji menadžerka, a Jovana grafička dizajnerka, njih dve su sestre i svoje slobodno vreme provode u modnom dizajnu i održavanju sajta movanas.com.

.

Foto: Movanas Facebook

Ručni radovi na najlon čarapama, unikatno oslikani u neverovatnim kombinacijama boja i motiva, jednostavno su najbolji način da se izvojite iz mase. Movanas.com donosi i mnogo više od toga, a jedna od umetnica koja stoji iza ove priče je Marija, koja je za O radio rekla da je ideja bila potpuno spontana.

"Trenutno su najpopularnije te naše oslikane čarapice. Jovana je još na Akademiji isprobavala razne tehnike u slikarstvu i različite forme izražavanja svog unutrašnjeg sveta. Došlo je do pozitivne reakcije, tako da je ona nastavila da radi. Ideja je dakle došla potpuno spontano", kazala je Marija.

Spontanost, ali i lepotui kvalitet rada prepoznao je i jedan od najpoznatijih svetskih sajtova Bored Panda, koji je na svojim stranicama objavio tekst i fotografije oslikanih radova sa Movanas sajta.

movanass jpg

Foto: Movanas Facebook

"To nam stvarno puno znači, jer oni imaju zaista veliki broj pratilaca i sada ceo svet može da vidi naš rad. Mnogo ljudi je šerovalo taj tekst, tako da pretpostavljam da je to veliki korak u našoj karijeri", ispričala nam je Marija.

Kako je objasnila, sajt nije previše interaktivan, ali daje celokupnu sliku njihovog stvaralaštva. Najveći deo komunikacije obajvljaju na društvenim mrežama, možete ih pronaći na najpopularnijim mrežama kao što su Facebook, Twitter, Pinterest i Instagram.

Društvene mreže im služe i da bi od korisnika dobile feedback i na taj način poboljšale svoje ideje. "Bilo bi nam drago kada biste posetili naš sajt. Značilo bi nam i kada bismo dobile neke komentare, pa ako postoje neke primedbe, da znamo na čemu dalje da radimo", dodala je Marija.

Tako da, obratite pažnju na ovaj tekst, jer u njemu možete pronaći sve linkove koji vode do Movanas unikata.

M.L.


Možda te još zanima:

.

Društvene igre preko mreže

Do sada ste sigurno po nekoliko puta prešli sve društvene igre koje imate. Možda su vam dosadili i ukućani kao…

.

Kako je izgledao kosmos na tvoj rođendan

Položaj zvezda na dan rođenja bio je kroz istoriju povod za razna, više ili manje utemeljena verovanja. Sada ćete konačno…

.

Društvena mreža za komšije

U mora društvenih mreža ovih dana je možda najkorisnija ona koja okuplja ljude koji su vam najbliži - vaše komšije.

.

Vreme za putovanja iz fotelje

U jeku panedmije korona virusa, gotovo da i ne pomišljamo na putovanja. Većina se "pozdravila" sa letovanjem ove godine. Međutim,…

.

Petnica objavila svoje onlajn resurse

Istraživačka stanica Petnica objavila je svoje onlajn resurse za proučavanje pojedinih naučnih oblasti, kako bi celokupnoj javnosti dala na raspolaganje…

.

Hakeri koriste koronu za prevare na internetu

Dok se ceo svet suočava sa pandemijom koronavirusa, u digitalnom svetu pojavljuju se hakeri koji koriste novonastalu situaciju za različite…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo