.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Lifehacker: Fore i poneki fazon

06.12.2016.

Dobar savet zlata vredi, posebno ako je zabavan. Zato ti danas preporučujem da posetiš sajt lifehacker.com i poveriš na koje sve načine možeš unaprediti sitnice koje život znače.

.

Lifehacker je sajt osnovan pre 11 godina, u formi blogova. Dobre ideje i softver nudi pod sloganom "Saveti, trikovi i preuzimanja koja završavaju stvari".

Evo i nekih od saveta: kako preživeti crni petak, koja mačka je savršena za osobu koja mrzi automobile, deset stvari koje svaki korisnik kompjutera mora da zna, te kako savršeno okačiti sliku na zid pomoću viljuške.

Blog postovi se uglavnom bave Windows, Mac, Andoird, i Linux programima ali i generalnim trikovima koji nam olakšavaju elektronske navike. Imaju i rubrike za finansije i zdravlje, od vraćanja studentskog kredita do eliminacije košmarnih snova.

Sajt se radnim danom ažurira 18 puta, vikednom nešto ređe. Pored bezbroj aplikacija, meni su najbolji životni trikovi tipa kako napraviti medovinu kod kuće, kada je ulje spremno za šniclu i kako jednostavne, jeftine namirnice pripremiti na fensi način.

Tonski prilog poslušaj u plejeru ispod:

I.M.

.
Dok pešačiš, možeš pomoći deci oboleloj od raka. Pitaš se, kako? Preko ove aplikacije. 
.
Motivacija je ključ kada želimo da počnemo da se bavimo nekom sportskom aktivnošću i da se hranimo zdravo. Ako vam je potrebna…
.
Koliko puta vam se dogodilo da gledate sve te prelepe slike na instagramu, a da apsolutno nemate pojma kako je moguće da toliko lepo…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?