.
Trenutno
U kakvoj zemlji želim da živim
 Alma Kovčić
Lifestyle / Web

Lifehacker: Fore i poneki fazon

06.12.2016.

Dobar savet zlata vredi, posebno ako je zabavan. Zato ti danas preporučujem da posetiš sajt lifehacker.com i poveriš na koje sve načine možeš unaprediti sitnice koje život znače.

.

Lifehacker je sajt osnovan pre 11 godina, u formi blogova. Dobre ideje i softver nudi pod sloganom "Saveti, trikovi i preuzimanja koja završavaju stvari".

Evo i nekih od saveta: kako preživeti crni petak, koja mačka je savršena za osobu koja mrzi automobile, deset stvari koje svaki korisnik kompjutera mora da zna, te kako savršeno okačiti sliku na zid pomoću viljuške.

Blog postovi se uglavnom bave Windows, Mac, Andoird, i Linux programima ali i generalnim trikovima koji nam olakšavaju elektronske navike. Imaju i rubrike za finansije i zdravlje, od vraćanja studentskog kredita do eliminacije košmarnih snova.

Sajt se radnim danom ažurira 18 puta, vikednom nešto ređe. Pored bezbroj aplikacija, meni su najbolji životni trikovi tipa kako napraviti medovinu kod kuće, kada je ulje spremno za šniclu i kako jednostavne, jeftine namirnice pripremiti na fensi način.

Tonski prilog poslušaj u plejeru ispod:

I.M.

.
Neke fore su toliko glupe da su genijalne. Ako spadaš u onu kategoriju ljudi koja se vrlo često ispali jer se nasmeje na nebulozu…
.
Ako već neko vreme planirate da odete iz Srbije, a niste baš sigurni kako bi vam život izgledao na nekom drugom mestu i koliko…
.
Tek polovina korisnika interneta, obezbeđuje se prilikom "onlajn" kupovine, a tri četvrtine se izjašnjava da ne vidi sebe kao metu…
Program
Kalendar događaja
Jun 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?