.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Kućna žurka na telefonu

12.02.2019.

Ako ti postojeća gomila ekstremno popularnih društvenih mreža nije dovoljna i ako ti je zabavno da isprobavaš nove - evo ti jedna.

.

foto: engadget.com

Houseparty je društvena mreža zahvaljujući kojoj možeš da se povežeš sa ljudima koji su ti bitni. Korišćenje je potpuno jednostavno, a kako joj i samo ime kaže, unutar nje možeš da napraviš kućnu žurku.

Ova aplikacija slaće ti obaveštenje kada su tvoji prijatelji "u kući" odnosno kada su spremni za razgovor, a istovremeno i tvojim prijateljima stizaće obaveštenje kada uđeš u aplikaciju.

Najjednostavnije objašnjeno, Houseparty služi za grupni video chat koji ti omogućava da imaš sinhronizovane pozive sa svojim prijateljima.

Osim toga je i veoma lako upoznati nove ljude i sprijateljiti se, s obzirom na to da ćeš dobijati i predloge za nove prijatelje na osnovu onih koje već imaš.

Aplikacija je dostupna i android i iOS korisnicima.

.
Fejsbuk i Instagram ne služe samo za skupljanje lajkova, a Jutjub nije samo za slušanje muzike. Činjenica je da ih velika većina…
.
Misliš da je lako objaviti dobar story na Instagramu? Bez ove aplikacije nikako. 
.
Iako nas je tehnologija dovela do toga da možemo da se dopisujemo sa drugim delom planete u jednom trenutku, ništa ne može zameniti…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?