...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

Inspiracija je zakon

16.02.2016.

Tim Holman je razvio sajt koji će te ekspresno uputiti na neke od najbeskorisnijih, najbesmislenijih i najnadahnutijih veb sajtova u sajberprostoru.

.

Prema poslednjim procenama, na internetu postoji više od četiri milijarde veb sajtova. Bez nekih od njih ne možemo da zamislimo moderan život, drugi nas uče i šire nam vidike, treći su mali biseri zabave vredni otkrivanja, a tu su i sajtovi koji ne služe apsolutno ničemu.

Činjenicu da na netu postoji gomila idiotskih sajtova iskoristio je australijski developer iz Njujorka Tim Holman. On je razvio veb sajt the useless web.com koji će te ekspresno uputiti na neke od najbeskorisnijih, najbesmislenijih i najnadahnutijih veb sajtova u sajberprostoru.

Obično ti nikada ne bismo preporučili notornu glupost ili nebulozu, međutim, the useless web.com možda baš tebe bude motivisao da uradiš nešto kreativno. Gledao sam reakciju osobe koju sam iznova šamarao jeguljom i sajt na kom se ponavlja rep fraza HEJ-HOU i posle nekog vremena... Pa, nisam postao ništa pametniji. Međutim, ja nisam ti.

Ljudski mozak je nedokučiva stvaralačka mašina osetljiva na različite nadražaje. Sasvim je moguće da će baš tebi inspiraciju pokrenuti sajt koji objedinjuje misli nastale u tuš kabini tokom kupanja, ili montaža Opre Vinfri kako pušta rojeve besnih pčela na zapanjenu publiku.

Na istoj adresi nalaze se kontakti Tima Holmana, s kojim se možeš dopisivati u vezi sa zbilja zanimljivim i duhovitim portalima. Ukoliko to ne želiš, uvek ćeš moći da posetiš sajt na kom preko ekrana u smrt padaju osmobitni bogataši s vrećama para, dok ti poručuju da ih pokopaš s njihovim novcem.

I.M.

Možda te još zanima:

.

Muzikom se procesuiraju emocije

Deveti TAKT Fest se završio proteklog vikenda, a pobednik je Filip Marić. Iako je u takmičarski deo prošao sa pesmom…

.

Ideje za uređenje doma na jednom mestu

Ako vamje dosadio postojeći enterijer doma ili planirate selidbu, a manjka vam ideja o uređenju, imamo sajt koji vam u…

.

Vredi pročitati: "Mistični kabare"

Glumica Isidora Vlček je Akademiju umetnosti završila u Novom Sadu, gde je i rođena. Osim glumom, bavi se i muzikom…

.

Veštačka inteligencija misli da ima dete

Sajt 404 Media izveštava o neobičnoj situaciji kada je u pitanju veštačka inteligencija, a u glavnoj ulozi se našao Metin…

.

Štampana ljudska krv za bolje lečenje teških bolesti

Jedan biotehnološki startap ima neobičnu zamisao - 3D štampanje ljudske krvi, kako bi se pravili bolji lekovi za retke ili…

.

Pretplata za nove korisnike društvene mreže X?

Novi korisnici društvene mreže X, ranije poznate kao Tviter, navodno će morati da plate skromnu cifru ukoliko žele da objavljuju…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Za i protiv

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo