.
Trenutno
Leto
 Novinari O radija
Lifestyle / Web

Futurizm: Zavirite u budućnost

20.03.2017.

Kako bi mogla da izgleda budućnost čovečanstva, pitanje je na koje najbolje odgovore daje nauka, iako i književnost ume da se pokaže. Pronašli smo sajt za vas koji govori o tehnološkim izumima koji bitno utiču na buduće dane. 

.

Futurism.com izveštava o tehnološkim i naučnim postignućima koji oblikuju budućnost čovečanstva. Nastao pre skoro pola decenije ovaj sajt osnovala je grupa naučnika i naučnih entuzijasta i do sada se razvio u firmu koja ima dvadesetak zaposlenih i na desetine naučnih saradnika. Za Futurism.com pišu profesori brojnih univerziteta, naučnici iz NASA-e, pravnici, aktivisti, što ga čini jednim od najrelevantnijih izvora informacija u naučnim disciplinama.

Sajt je koncipiran jednostavno pa kroz njega surfujete birajući vesti, video ili infografike. U odeljku za vesti, priče su raspoređene po naučnim oblastima, a tu je bezmalo sve: od veštačke inteligencije, naprednog transporta, pa do medicine, robotike i futurističnih socioloških tema. Infografike se postavljaju svake nedelje i tu možete naći najrazličitije teme prezentovane na najsavremeniji i grafički veoma zanimljiv način

Zaposleni u Futurizmu redovno osmišljavaju i kače video-eseje na najrazličitije naučne teme. Klipovi su produkcijski savršeni, kratki i nadasve informativni. Za ovaj sajt možete kreirati i lični nalog, što vam omogućuje još veći broj atraktivnih tema, kao i mogućnost da raspravljate o njima. Sadržaj je potpuno besplatan, a ukoliko vam se dopadne možete i da donirate za njegov opstanak. 

P.K.

.
Dosadni su ti Instagram filteri i voliš nešto alternativniju obradu fotki? Imamo aplikaciju za tebe. 
.
Volite da istražujete o zvezdama? Imamo aplikaciju za vas. 
.
Ako spadate u onu grupu ljudi koji baš i nisu oduševljeni novim tehnologijama, želite na trenutak da budete mazohista i vratite…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?