.
Trenutno
Pesma dana
 Novinari O radija
Lifestyle / Web

Facebook za knjige

21.09.2018.

Bezbroj različitih knjiga a premalo vremena za čitanje. Da ne biste morali da brinete o tome šta da pročitate imamo sajt koji bira za vas. 

.

Library Thing nudi alate za katalogizaciju i praćenje vaših knjiga, muzike i filmova, pristup bibliotekama Kongresa, šest nacionalnih Amazon sajtova i više od 2.200 biblioteka širom sveta. Uredite svoje podatke, pretražite i sortirajte ih, "označite" knjige i koristite razne sisteme klasifikacije da biste organizovali svoju kolekciju. 

Ova platforma je takođe odličan prostor za društvene mreže, često opisan kao "Facebook za knjige". Možete pogledati biblioteke drugih naroda, videti čija biblioteka vam odgovara i upoznati se sa drugom kulturom. Prijavite se da biste osvojili besplatne knjige, ili pronađite najbolje preporuke za knjige za sledeće čitanje, na osnovu kolektivne interakcije drugih biblioteka.

Ako želite da koristite ovaj sajt na telefonu, postoji aplikacija za iOS uređaje koja služi za skeniranje knjiga.

.
Misliš da je lako objaviti dobar story na Instagramu? Bez ove aplikacije nikako. 
.
Iako nas je tehnologija dovela do toga da možemo da se dopisujemo sa drugim delom planete u jednom trenutku, ništa ne može zameniti…
.
Editovanja fotki - nikad dosta. Još ako posebno voliš da sakupljaš lajkove i diviš se sopstvenoj estetici, Flipagram je super…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?