.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Dominirajte gangsterskim slengom

07.03.2016.

Znate one sajtove na kojima provedete sate i sate i nije vam apsolutno jasno zašto? E, pa mi smo za vas našli još jedan takav. Izvežbate engleski jezik, a pritom zvučite kao Snup Dog. Šizl maj nizl if you dig it! 

.

Šta je Gizoogle? To je sajt koji vam omogućava da prevedete skoro sve što vam padne na pamet u gangsta fazon, a zamišljen je kako satirični brat Gugl pretraživača sa kojim inače nema apsolutno nikakve veze.

Gizoogle je 2005. godine kreirao John Beatti, kao šalu, dok je inspiraciju našao u televizijskoj emisiji koju je vodio Snup Dog na MTV kanalu, a svi znamo kako se Snup izražava. Šizl maj dizl?

Nakon nekog vremena sajt je ugašen, međutim autori nisu odustali i vratili su se u velikom stilu želeći da povrate staru slavu. Do sada imaju preko četiri hiljade prevoda i poboljšavaju algoritam kako bi prevedeni tekst imao smisla i ne bi kvario smisao originalne rečenice.

Ekipa koja održava sajt prevodila je čitave članke o slavnim osobama a tu možete pronaći i reči Lenonove Imagine.

Sada možete instalirati i oficijalnu IPhone aplikaciju. 

 

.
Problem u koji svi često upadnemo kada vreme postane hladnije i kada se približi jesen, jeste taj da smo pogledali sve filmove,…
.
Dok pešačiš, možeš pomoći deci oboleloj od raka. Pitaš se, kako? Preko ove aplikacije. 
.
Motivacija je ključ kada želimo da počnemo da se bavimo nekom sportskom aktivnošću i da se hranimo zdravo. Ako vam je potrebna…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?