.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Da li ste u ritmu?

18.08.2017.

Ja samo hoću ovo da te pitam – da li ti znaš za neki drugi ritam? To nas je pre mnogo godina pitala Disciplina Kičme, a pitanje o tome da li imate ritma postavljaju i autori sajta Got rhythm? Zapravo, oni vas izazivaju da se okušate u tome koliko imate ritma u sebi i da li možda u vama sve vreme čuči neotkriveni bubnjar.

.

Na ulaznoj strani najpre treba da kliknete na play dugme, koje će pokrenuti jedan ujednačeni ritam, a vi bi trebalo pritiskom na space taster to da ponovite, odnosno, da probate da "udarate" ritam zajedno sa zvukom koji se čuje.

Nakon što dobijete informaciju o tome da li vam ide ili treba još da vežbate, računar će vas "pustiti" da nastavite sa udaranjem space tastera uz svetlosne indikatore, zvuk će se utišati a vaši udarci bi trebalo da se nastave u pravilnom vremenskom razmaku.

Posle izvesnog vremena dobićete informaciju da se uskoro bliži kraj "testa" i na kraju će se pojaviti rezultat – koliko ste ostvarili poena od mogućih 1.000. Tu su i objašnjenja koliko često kasnite ili žurite, a autori su ponudili i prikaz na koji način funkcioniše algoritam koji meri vaš talenat.

Tu su i opcije da svoje rezultate objavite na Facebooku ili Twitteru, ili da svoje prijatelje pozovete da se i oni oprobaju. Neotkriveni bubnjari, navalite!

P. N. 

.
Pogledamo se u ogledalo, pomislimo kako smo jako lepi, uključimo kameru i – razočaramo se. Preveliko nam izgledaju obrazi, puder…
.
Pokušali smo da pronađemo deset osoba koji ne vole seriju Prijatelji. Nismo uspeli. Još kada se ova serija spoji sa veikim brojem…
.
Svakom se bar jednom desilo da pomisli "Ma zapamtiću ovo, neću zapisivati" i da nakon toga ipak zaboravi. Da ne biste nešto zaboravili…
Program
Kalendar događaja
Oktobar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?