.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Da li ste u ritmu?

18.08.2017.

Ja samo hoću ovo da te pitam – da li ti znaš za neki drugi ritam? To nas je pre mnogo godina pitala Disciplina Kičme, a pitanje o tome da li imate ritma postavljaju i autori sajta Got rhythm? Zapravo, oni vas izazivaju da se okušate u tome koliko imate ritma u sebi i da li možda u vama sve vreme čuči neotkriveni bubnjar.

.

Na ulaznoj strani najpre treba da kliknete na play dugme, koje će pokrenuti jedan ujednačeni ritam, a vi bi trebalo pritiskom na space taster to da ponovite, odnosno, da probate da "udarate" ritam zajedno sa zvukom koji se čuje.

Nakon što dobijete informaciju o tome da li vam ide ili treba još da vežbate, računar će vas "pustiti" da nastavite sa udaranjem space tastera uz svetlosne indikatore, zvuk će se utišati a vaši udarci bi trebalo da se nastave u pravilnom vremenskom razmaku.

Posle izvesnog vremena dobićete informaciju da se uskoro bliži kraj "testa" i na kraju će se pojaviti rezultat – koliko ste ostvarili poena od mogućih 1.000. Tu su i objašnjenja koliko često kasnite ili žurite, a autori su ponudili i prikaz na koji način funkcioniše algoritam koji meri vaš talenat.

Tu su i opcije da svoje rezultate objavite na Facebooku ili Twitteru, ili da svoje prijatelje pozovete da se i oni oprobaju. Neotkriveni bubnjari, navalite!

P. N. 

.
Čak i na internetu koji nam nudi bezbroj mogućnosti, nekada možemo da upadnemo u rutinu kada su u pitanju stvari koje pratimo.…
.
Nema ništa gore nego skidati muziku i prebacivati je na telefon ako imate iPhone. Ova aplikacija može da vam olakša život.
.
Google mape vam neće biti dovoljne kada jednom saznate za aplikaciju koja vam daje neverovatno široku listu funkcija. U pitanju…
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?