...
TRENUTNO12:00 - 13:00Za i protiv

Lifestyle / Tehnologija

Video sa zvukom uskoro na Facebooku

22.02.2017.

Mobilna aplikacija društvene mreže Facebook svaki put kada skrolujete do nekog videa počne sa automatskom reprodukcijom slike. Međutim, Facebok je sada ovu funkciju podigao do novog nivoa, pa će ova funkcija uskoro uključivati i zvuk dok skrolujete preko vašeg News Feed-a.

.

"Video fajlovi u News Feedu su do sada reprodukovani tiho, a ukoliko klinete na njih mogli ste da čujete zvuk. Kako korisnici gledaju sve više video klipova na telefonima, oni očekuju i zvuk kada je on uključen na njihovim telefonima. Nakon testiranja zvuka u News Feedu i pozitivnih povratnih informacija koje smo dobili, polako ćemo doneti ovu funkciju svim korisnicima", poručuje se u najavi na sajtu Facebooka.

Ipak, ima dosta korisnika koji neće ceniti ovu funkciju, ali su svakako dobre vesti da je Facebook najavio da će biti i podešavanja pa će korisnici moći da isključe zvuk. Ipak, zvuk će sada biti uključen podrazumevano u video fajlovima koji se emituju na Facebooku.

Izvor: Ubergizmo

Možda te još zanima:

.

Florida zabranjuje pristup društvenim mrežama

Guverner Floride Ron DeSantis potpisao je zakon kojim se deci mlađoj od 14 godina zabranjuje pristup društvenim mrežama. Takođe, za…

.

Smanjuje se upotreba TikToka

TikTok je prošle godine bio na prvom mestu kada je u pitanju broj preuzimanja, ali nije bio prva i po…

.

48.000 kompanija dalo Facebooku podatke o jednoj osobi

Facebook dobija podatke o korisnicima od velikog broja različitih kompanija, a nova studija koju je sproveo Consumer Reports daje bolji…

.

Uvode se ograničenja za Facebook i Instagram

Kompanija Meta najavila je primenu novih ograničenja pristupa određenim sadržajima za adolescente na Facebooku i Instagramu, kako bi promovisala "bezbednu…

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

.

Ovo su najpopularnije aplikacije za dopisivanje u 2023. godini

Spisak najpopularnijih globalnih mobilnih aplikacija za slanje poruka, zasnovan na broju mesečno aktivnih korisnika, ažuriran je za 2023. godinu.

  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Za i protiv
  • 13:00 RetroTips
  • 14:00 Eko linija

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo