...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Vajber promenio čet

05.10.2017.

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, predstavila je set ažuriranih funkcija za četovanje - mogućnost da administratori grupnih četova izdvoje određene poruke, slanje grupnih odgovora i kreiranje objavnih listi koje omogućuju da se ista poruka pošalje prema više primalaca na njihov privatni čet.

.

Izdvojene poruke omogućuju administratorima grupnih četova da postave određene poruke na vrh ekrana – kako bi najvažniji sadržaj za učesnike bio stalno i svima dostupan.

One se izdvajaju svojom ljubičastom pozadinom i ostaju stalno na vrhu, bez obzira na nastavak razmene poruka unutar četa, što ih čini korisnim za plasman objava, podsetnika i poziva na diskusiju.

Vrlo su efikasno sredstvo za administratore u uspešnom vođenju produktivnih grupnih četova i omogućuju učesnicima da izdvoje i sačuvaju posebno važne poruke.

Bilo koja poruka unutar četa može se izdvojiti dužim pritiskom na nju – i ostaće izdvojena sve dok administrator ne odluči da je izuzme iz selekcije izdvojenih poruka – ili da je u potpunosti ukloni.

Izvor: Naslovi.net

Možda te još zanima:

.

Majkrosoft i Semafor stvaraju novinarske priče uz AI podršku

Majkrosoft se udružio sa medijskim startapom Semafor kako bi se AI četbot tog tehnološkog giganta koristio u razvoju novinskih priča…

.

Otvorena prodavnica u kojoj mogu da se kupuju četbotovi

OpenAI pokreće prodavnicu koja će nuditi četbotove i aplikacije, zasnovane na veštačkoj inteligenciji.

.

Novi profesor računarstva na Harvardu biće četbot

Univerzitet podstiče studente da koriste veštačku inteligenciju kao svakodnevnu pomoć u učenju. Harvard prihvata generativnu veštačku inteligenciju u učionici, usvajajući…

.

Jer sa platom odavno ne ide

Uskoro će vam Viber biti dovoljan da plaćate račune.

.

Počeo treći Kaleidoskop kulture

Otvoren je treći Kaleidoskop kulture koji će trajati do 9. oktobra, a u okviru kog će moći da se vide…

.

Projektima do zaposlenja

Nezaposlenost mladih na Zapadnom Balkanu je zabrinjavajuća, među najvišim u svetu. Kako bi  odgovorila na ove izazove, Beogradska otvorena škola…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo