.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Tehnologija

Stižu nove aplikacije iz Nintenda

27.04.2016.

Današnja vest iz IT sektora je izazvala sjajne reakcije u timu O radija, a verujemo da ćete i vi biti oduševljeni, pogotovo ako ste vatreni ljubitelji igrica kompanije Nintendo!

.

Ilustracija: Google

Nintendova prva aplikacija za smartfone Miitomo, koja se pojavila ove godine, svakako je bila ogroman hit za kompaniju! Medjutim, podsećamo da je to samo prva od pet koje su najavili za ovu i narednu godinu.

Kada je Miitomo izašao na tržište, iz kompanije su odmah najavili da sledeći app neće biti chat-messiging based, već da će biti zasnovan na jednom od Nintendovih popularnih serijala igara. Sada sa sigurnošću možemo reći da će naredne dve aplikacije u vaše smart uređaje doneti igrice iz serije Animal Crossing i Fire Emblem.

Iako još uvek nema puno detalja na Nintendovoj web stranici i blogovima, dve stvari su sasvim jasne – ove jeseni ljubitelji igara koje proizvodi kompanija mogu da se nadaju izdanju ove dve igrice u njihovoj punoj verziji. Iako nije u pitanju klasični Mario naslov, ovo su sjajne vesti za fanove koji već dugo čekaju Nintendove igre na pametnim telefonima.

Prva koja će se pojaviti na tržištu je Animal Crossing. Takodje, kompanija nije precizirala da li lansiranje nove dve igrice znači da će već postojeće verzije za druge platforme samo biti pretvorene u verziju za smartove ili će to biti jedan potpuno novi nastavak.

Što se tiče aplikacije Fire Emblem, iz kompanije poručuju da će ona ostati strategijsko-taktička RPG igra, po čemu je serijal i poznat, ali da će biti pristupačnija za pametne telefone i da će imati „veliku vrednost“.

Osim novih aplikacija, Nintendo najavljuje i da će izbaciti novu NX konzolu u martu 2017 godine, kao i da ćemo uskoro imati više informacija o novoj Zeldi.

M.L.

 

 

 

.
Korisnici Messengera će zahvaljujući jednoj od novih opcija moći da biraju na koje delove poruka odgovaraju, što je naročito…
.
Nakon što je Evropska komisija kaznila Google sa pet milijardi dolara zbog monopolskog ponašanja, ovaj tehnološki gigant pokušava…
.
Opisana kao "Netfliks za video igre", nova Gugl platforma za gejming "Stadija" mogla bi da potpuno promeni način na koji ljudi širom…
Program
Kalendar događaja
Mart 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Anketa

Da li biste učestvovali u akcijama prolećnog čišćenja životne sredine?