.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Tehnologija

Pomagači stigli na farmu Hay Day

01.11.2016.

Najnoviji update za igru Hay Day stigao je na telefone ove nedelje, a osim nekoliko manjih popravki, napravljena je velika i veoma korisna nova opcija – komšije pomogači!

.

Naime, u komšiluk vaše Hay Day farme doselili su se Rose i Ernest, čiji je zadatak da vam pomažu oko vaših dnevnih poslova. Njihova kućica nalazi se na vrhu brda, a jednostavnim klikom na nju, otvara vam se meni iz kojeg možete upravljati ovom novom opcijom.

Dakle, Rose i Ernest imaju dovoljno slobodnog vremena da kada ga vi nemate, održavaju delove farme sa životinjama, mlekaru i proizvodnju osnovnih namirnica. Rose je zadužena za životinje. Kada vas nema, ona ih hrani, sakuplja proizvode i ponovo proizvodi hranu koju su životinje u tom ciklusu potrošile.

Ernest je zadužen za proizvodnju namirnica koje su najčešće neophodne da bi farma funkcionisala i da bi ste održali proizvodnju. On je fokusiran na mlekaru i proizvodnju šećera.

Oba pomagača imaju svoj sopstveni storidž, tako da ne zauzimaju vaše mesto. Takođe, u opcijama je moguće oboma reći na koje proizvode treba najviše da se fokusiraju, odnosno možete izabrati one koji vam najviše i najčešće trebaju prema vašem igračkom iskustvu.

Osim sjajne nove opcije, Hay Day je u novom update-u popravio postojeće bagove, dodao nekoliko novih ukrasa za farmu, a svi igrači će biti nagrađeni sa najmanje deset besplatnih dijamanata nakon što pristanu da instaliraju update.

Ekipa Hay Day je za vas napravila i sjajan vide tutorial o tome kako da najbolje koristite nove pomagače na farmi, koji možete pogledati odmah ispod teksta. Ljubitelji igrice Hay Day biće oduševljeni novim pridošlicama, obećavamo vam!.

M.L.


.
Niko ko koristi Viber za komunikaciju ne može baš da odoli preslatkim stikerima. Ono što je međutim još bolje, jeste da će ti…
.
Minecraft je u skoro potpunoj tišini okupio veliki broj igrača, uprkos oštroj konkurenciji i tome da su neke druge rivalske igre…
.
Grupa od 50 američkih država i teritorija pokrenula je istragu protiv Google-a zbog dominantne pozicije na tržištu internet oglašavanja. U…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?