.
Trenutno
Tehnologija
 Novinari O radija
Lifestyle / Tehnologija

Pomagači stigli na farmu Hay Day

01.11.2016.

Najnoviji update za igru Hay Day stigao je na telefone ove nedelje, a osim nekoliko manjih popravki, napravljena je velika i veoma korisna nova opcija – komšije pomogači!

.

Naime, u komšiluk vaše Hay Day farme doselili su se Rose i Ernest, čiji je zadatak da vam pomažu oko vaših dnevnih poslova. Njihova kućica nalazi se na vrhu brda, a jednostavnim klikom na nju, otvara vam se meni iz kojeg možete upravljati ovom novom opcijom.

Dakle, Rose i Ernest imaju dovoljno slobodnog vremena da kada ga vi nemate, održavaju delove farme sa životinjama, mlekaru i proizvodnju osnovnih namirnica. Rose je zadužena za životinje. Kada vas nema, ona ih hrani, sakuplja proizvode i ponovo proizvodi hranu koju su životinje u tom ciklusu potrošile.

Ernest je zadužen za proizvodnju namirnica koje su najčešće neophodne da bi farma funkcionisala i da bi ste održali proizvodnju. On je fokusiran na mlekaru i proizvodnju šećera.

Oba pomagača imaju svoj sopstveni storidž, tako da ne zauzimaju vaše mesto. Takođe, u opcijama je moguće oboma reći na koje proizvode treba najviše da se fokusiraju, odnosno možete izabrati one koji vam najviše i najčešće trebaju prema vašem igračkom iskustvu.

Osim sjajne nove opcije, Hay Day je u novom update-u popravio postojeće bagove, dodao nekoliko novih ukrasa za farmu, a svi igrači će biti nagrađeni sa najmanje deset besplatnih dijamanata nakon što pristanu da instaliraju update.

Ekipa Hay Day je za vas napravila i sjajan vide tutorial o tome kako da najbolje koristite nove pomagače na farmi, koji možete pogledati odmah ispod teksta. Ljubitelji igrice Hay Day biće oduševljeni novim pridošlicama, obećavamo vam!.

M.L.


.
Grupa istraživača sa MIT-a pretvorila je različite kućne biljke u bioničku floru koja može da oseti kretanje, pokrene robotska…
.
Jedan od najpouzdanijih izvora informacija o Apple uređajima, poznati analitičar Ming-Či Kuo, tvrdi da će se prvi 5G iPhone pojaviti…
.
Potraga za odgovorima na internetu postala je sastavni deo života, a deljenje pronađenih rezultata sve do sada nije bilo jednostavno.
Program
Kalendar događaja
Jun 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?