...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Lifestyle / Tehnologija

Pomagači stigli na farmu Hay Day

01.11.2016.

Najnoviji update za igru Hay Day stigao je na telefone ove nedelje, a osim nekoliko manjih popravki, napravljena je velika i veoma korisna nova opcija – komšije pomogači!

.

Naime, u komšiluk vaše Hay Day farme doselili su se Rose i Ernest, čiji je zadatak da vam pomažu oko vaših dnevnih poslova. Njihova kućica nalazi se na vrhu brda, a jednostavnim klikom na nju, otvara vam se meni iz kojeg možete upravljati ovom novom opcijom.

Dakle, Rose i Ernest imaju dovoljno slobodnog vremena da kada ga vi nemate, održavaju delove farme sa životinjama, mlekaru i proizvodnju osnovnih namirnica. Rose je zadužena za životinje. Kada vas nema, ona ih hrani, sakuplja proizvode i ponovo proizvodi hranu koju su životinje u tom ciklusu potrošile.

Ernest je zadužen za proizvodnju namirnica koje su najčešće neophodne da bi farma funkcionisala i da bi ste održali proizvodnju. On je fokusiran na mlekaru i proizvodnju šećera.

Oba pomagača imaju svoj sopstveni storidž, tako da ne zauzimaju vaše mesto. Takođe, u opcijama je moguće oboma reći na koje proizvode treba najviše da se fokusiraju, odnosno možete izabrati one koji vam najviše i najčešće trebaju prema vašem igračkom iskustvu.

Osim sjajne nove opcije, Hay Day je u novom update-u popravio postojeće bagove, dodao nekoliko novih ukrasa za farmu, a svi igrači će biti nagrađeni sa najmanje deset besplatnih dijamanata nakon što pristanu da instaliraju update.

Ekipa Hay Day je za vas napravila i sjajan vide tutorial o tome kako da najbolje koristite nove pomagače na farmi, koji možete pogledati odmah ispod teksta. Ljubitelji igrice Hay Day biće oduševljeni novim pridošlicama, obećavamo vam!.

M.L.


Možda te još zanima:

.

Kaubojština sa puno bezobraznog šmeka

"Ovi događaji su izmišljeni... ali su ovi ljudi postojali" kaže reditelj Džejms Semjuel u uvodnoj sekvenci novog Netfliksovog filma "The…

.

Panel diskusija o pločama

Američki kutak Novi Sad obeležava Record Store Day uz panel diskusiju sa zanimljivim sagovornicima. U petak 19. aprila sa početkom…

.

Šta će žaba nasred Google sajta?

Da li ste primetili žabicu kada ste otvorili Google jutros? Da li znate zašto je tu?

.

Besplatna akademija preduzetništva

Besplatna Akademija preduzetništva koju organizuje Asocijacija za afirmaciju kulture pod pokroviteljstvom NCR Fondacije, otvorila je konkurs za četvrtu generaciju u…

.

Record Store Day: Ploča je trofej koji imaš u ruci

"Record Store Day" je godišnji događaj koji se održava svake treće subote u aprilu. Ideja ovog događaja je da se…

.

Vodič kroz letnje festivale u regionu

Konačno je hajp oko korone gotov, barem tako izgleda trenutno, pa se neki aspekti života vraćaju u normalu. Nismo više…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo