.
Trenutno
Vredi pročitati
 Novinari O radija
Lifestyle / Tehnologija

Pet aplikacija koje će vam učiniti život lakšim

16.12.2014.

   Ove aplikacije će vam pomoći da iskoristite maksimalno svoj kapacitet i pomoći će vam da lakše uskladite svoje dnevne aktivnosti.

.
   1. Amount

   Prestanite da gubite vreme pokušavajući da rešite matematičke nedoumice ili pretražujući rezultate po internetu. Amount predstavlja aplikaciju pomoću koje ćete moći brzo i lako da konvertujete merne jedinice i to sve u dva laka koraka.

   2. Duolingo

duoling png

   Želite da naučite novi jezik? Iskoristite svoje slobodno vreme tako što ćete naučiti španski, francuski, nemački, portugalski, italijanski i engleski pomoću ove besplatne aplikacije.

 

   3. Sleep cycle

sleep png

   Sleep cycle je pametni alarm koji analizira vaše navike i probudi vas tokom najlakše faze spavanja. Ideja je da se probudite sveži i odmorni, spremni da započnete dnevne obaveze.

 

   4. 1Password

password png

   Ne morate više da pamtite svoje lozinke na društvenim mrežama, nego ih sačuvajte na jedno sigurno mesto. 1Password je aplikacija koja vam pruža sigurno mesto za čuvanje svih lozinki.

 

5. The Eatery

eatery png

  Odbacite vaše aplikacije koje mere kalorije i koristite The Eatery aplikaciju koja vam pomaže da vodite računa koliko jedete tokom dana. Samo fotografišite pomoću telefona svu hranu koju unesete u organizam taj dan i ova aplikacija će napraviti bazu i analizu vaših navika i problema u ishrani.

 

(naslovna fotografija:www.bh-index.com)

.
Google eksperimentiše sa postavljanjem "bedževa" na stranice koje se sporo učitavaju u Chrome-u. To znači da bi u budućnosti,…
.
Korisnici Tvitera će od danas pored pojedinačnih profila moći da prate i teme koje ih zanimaju. 
.
Već neko vreme Instagram sprovodi testove skrivanja broja lajkova na postovima u sedam država širom sveta. To su Kanada, Irska,…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?