.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Tehnologija

Nove opcije stižu i za Viber

21.10.2018.

Viber aplikacija možda nije uvek najredovnija sa svojim ažuriranjima, ali kada se to dogodi - nove funkcije budu odlične. Ovaj put stigle su čak četiri nove opcije.

.

Prva je community zajednica za sve, što omogućava da svako na aplikaciji može da kreira sopstveni Community. U pitanju je super-grupni chat u kome neograničena grupa ljudi može međusobno da razmenuje poruke i povezuje se.

Druga opcija jeste editovanje, odnosno, izmena poruka. To podrazumeva da, ako smo prilikom kucanja i napravili grešku, više nećemo morati da šaljemo ispravljenu verziju. Umesto toga možemo samo da editujemo već poslatu poruku.

Treća novina koju Viber uvodi jeste mogućnost prevođenja teksta direktno u chat-u, a četvrta nova opcija najvišeće koristiti onima koji upotrebljavaju Viber desktop. 

Ako zbog nedostatka vremena niste u mogućnosti da odmah odgovorite na poruku, možete je zadržati na vrhu liste razgovora dok ne budete u mogućnosti da joj se posvetite.

Sve što treba da uradite jeste da zadržite kursor miša iznad ekrana za chat i kliknete na mali trougao. Nakon toga moći ćete da odaberete da li želite da vam razgovori budu poređani hronološki ili od nepročitanih poruka.

Takođe, moći ćete da koristite i opciju "mark all messages read."

.
Ne postoji ništa iritantnije nego kada se pojavi novo ažuriranje za neku aplikaciju, pa onda prvo moramo da je napustimo kako bi…
.
Kineske vlasti počele su da primenjuju novi alat za nadzor i identifikovanje ljudi: softver za prepoznavanje jedinstvenog oblika…
.
Koliko vam se samo puta desilo da nekome greškom pošaljete poruku ili ipak potpuno namerno pa da se potom maksimalno pokajete? Messenger…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  
Anketa

Koliko dana obično jedete pasulj/sarmu/punjene paprike?