...
TRENUTNO18:30 - 18:45Album nedelje

Lifestyle / Tehnologija

Nove fukncije i za Messenger lite

10.12.2018.

Messenger lite aplikacija nije dostupna na iOS uređajima, međutim na Androidima funkcioniše već nekoliko godina. Uprkos tome, tek nedavno dobila je neke nove funkcije.

.

Kako prenosi Phone Arena, stiže mogućnost slanja gifova i prilagođavanja razgovora različitim osobama i grupama dodavanjem boja i emotikona.

Kako bi se slali animirani GIF-ovi u chatu, potrebno je korišćenje eksterne aplikacije za tastaturu. Što se tiče novih opcija za prilagođavanje, one će biti dostupne preko info tastera u gornjem desnom uglu aplikacije.

Ono što je takođe moguće jeste deljenje fajlova, fotografija, video ili foto fajlova sa prijateljima u Messenger Lite-u, jednostavnim pritiskom na "+" i izborom fajla iz ponuđenog prozora.

Pored novih funkcija, iz kompanije Facebook za ovu aplikaciju najavili su i poboljšanje kvaliteta i brzine, ali i ispravke bagova.

Možda te još zanima:

.

Ovo su najpopularnije aplikacije za dopisivanje u 2023. godini

Spisak najpopularnijih globalnih mobilnih aplikacija za slanje poruka, zasnovan na broju mesečno aktivnih korisnika, ažuriran je za 2023. godinu.

.

Nema podrazumevane E2EE na Messengeru i Instagramu do 2023.

Meta ne planira da implementira podrazumevanu "end-to-end" enkripciju (E2EE) za Messenger i Instagram sve do 2023. Godine. Kompanija je prošle godine…

.

Nove opcije Messengera

Konačno je Facebook Messenger dobio novu funkciju za grupne video pozive. Reč je o grupnom efektu koji podržava više video poziva…

.

Mesindžer prikazuje jednu nepročitanu poruku? Evo rešenja!

Bizarna greška u Facebook messengeru nekim korisnicima prijavljuje obaveštenje o nepročitanoj poruci unutar aplikacije. Međutim, klikom na ikonu Facebook Messengera i…

.

Uskoro nove opcije u Messengeru

Kompanija Facebook saopštila je da će aplikacija Messenger dobiti tri nove opcije. 

.

Instagram spaja chat sa Messenger aplikacijom

Korisnici su počeli da primaju obaveštenja od Instagrama da će uskoro moći da razgovaraju sa prijateljima koji koriste Facebook, odnosno Messenger. Ikona…

  • 17:00 Radio Grafiti
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje
  • 18:45 Lampica
  • 19:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo