...
TRENUTNO18:45 - 19:00Lampica

Lifestyle / Tehnologija

Holonet: Jedini Star Wars sajt na srpskom jeziku

17.12.2015.

Jedan od najvećih fanova clokupne franšize Star Wars Vladimir Jakšić iz Novog Sada, pokrenuo je sajt koji se isključivo bavi tematikom ovih filmova, ali i Proširenim univerzumom. Najnovija epizoda The Force Awakens je konačno u bioskopima, a sve koji žele da saznaju više, Vladimir je pozvao da u browser ukucaju adresu holonetserbia.com.

.

"To je jedini sajt na našem internet nebu koji se isključivo bavi tematikom Star Warsa. Na njemu se nalaze najnovije vesti, zanimljivosti, recenzije novih knjiga i stripova, a postoji i download sekcija u kojoj se nalaze Star Wars stripovi prevedeni na srpski jezik, zatim prevedene knjige i kratke priče, a veliki deo ovih prevoda uradili smo mi sami", rekao je Vladimir za O radio.

On je definitivno osoba koja zna neverovatno mnogo o Star Wars univerzumu. Čini se kao da je pokretna enciklopedija, a sajt praktično vodi sam, što mu ne pada teško, jer je veliki fan.

"Uglavnom trenutno devedeset odsto stvari radim sam. Tu je još i moja koleginica Mona, koja s vremena na vreme napiše poneki veoma zanimljiv članak", ispričao je Vladimir.

Svim fanovima filma u ovom momentu najtoplije preporučujemo posebnu podsekciju sajta koja nosi naziv "Nova trilogija", a koja se bavi temama novog filma The Force Awakens. Ova podsekcija je specijalizovana da na pravi način isprati ovaj veliki datum za Star Wars fanove. 

"Najviše podataka ima o Epizodi sedam, ali ima zaista mnoštvo vesti i razmišljanja o najnovijem filmu koji je sinoć premijerno pušten u bioskope širom sveta. Zapravo u ovoj podsekciji se može naći sve što se tiče epizoda sedam, osam i devet. Naravno da imamo ovakav poseban odeljak", objasnio je Vladimir.

Dakle, posetite sajt holonetserbia.com and may the force be with you!

M.L.

Možda te još zanima:

.

Kina osvaja "svemir" sa 26.000 internet satelita

Kina želi da stvori mrežu od 26.000 internet satelita u niskoj orbiti Zemlje.

.

Startap vikend u Subotici

Startap vikend u Subotici biće održan 21. i 22. oktobra u prostorijama InspiraHub-a. Ovo je šansa da otkrijete svoju inovativnu…

.

Raising Starts poziv za startape

Startapi u Srbiji mogu da konkurišu za novi krug podrške kroz Raising Starts program koji timovima i kompanijama u najranijim…

.

No Borders Orchestra: Više od klasične muzike

U novosadskoj Sinagogi će 17. septembra nastupiti No Borders Orchestra, ansambl koji čine profesionalni muzičari iz svih delova bivše Jugoslavije. Nakon uspešnih…

.

Pakao droge može da se pobedi

Borba protiv zavisnosti od droge je duga i teška, ali je moguća. O tome svedoče mnogi koji su je pobedili.…

.

Kuda pobeći od gužvi na novosadskim bazenima?

Konačno nam je stiglo leto, sa njim i velike vrućine. Ukoliko ste i posle EXIT-a ostali u Novom Sadu, šanse…

  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje
  • 18:45 Lampica
  • 19:00 Popodne na O radiju
  • 19:10 Vredi pročitati

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo