.
Trenutno
Tehnologija
 Novinari O radija
Lifestyle / Tehnologija

Google najavio dugme za povlačenje mejla!!!

21.12.2014.

HVALA TI GOOGLE! HVALA!

.

Poslali ste nedovršeni mejl ili ste ga slučajno uputili pogrešnoj osobi? Najavili da šaljete nešto u prilogu, a zaboravili da prikačite dodatak? Stiže lek za to, a zove se "Unsend".

Tim Googleove aplikacije Inbox, koja bi uskoro trebalo da zameni popularnu uslugu Gmail, najavio je dodavanje nove dugo željene mogućnosti koja bi mogla da bude od velike koristi brojnim korisnicima.

Ako vam se ikada dogodila situacija u kojoj ste slučajno poslali nedovršeni mail, napisali "u prilogu šaljem", pa zaboravili da pošaljete ili mejl uputili na pogrešnu adresu, obradovaće vas najava da ćete uskoro moći da "otkažete" slanje mejla - zahvaljujući “Unsend”-u.

“Unsend” će biti deo nove Google-ove aplikacija Inbox koja je trenutno dostupna samo ako dobjete “invite” od prijatelja ili nekog ko je već uspeo da se uglavi na listu korisnika. Sećate se možda da je slično bilo i sa Google + društvenom mrežom, tako da se u tom duhu očekuje da će aplikacija uskoro biti dostupna i širokom krugu korisnika. Takođe, ukoliko baš ne računate na pomenuti “invite” od svojih prijatelja, postoji opcija da se pošalje mail sa zahtevom za pristup na inbox@google.com.

Inbox ima i još mnogo drugih zanimljivih opcija kao što su Bundles (mogućnost da grupišete slične mailove, na primer, prema tome ko vam ih je poslao i slično), zatim Highlights sa nekim najvažnijim informacijama, pa onda Reminders, Assists and Snoozes koji donosi ugrađenu listu poslova koje treba da obavite, i tako dalje.

Ipak, ono prvo se čini kao nešto o čemu svi već godinama sanjamo. Povlačim reč, ovaj, mail!

M.L.

.
Instagram je najavio uvođenje opcije koja će korisnicima omogućiti da označe sadržaj za koji smatraju da je lažan i tako ga…
.
Grad Nju Sidling, inspirisan Novim Sadom, ima problem. Svi ljudi u njemu su lenji. Gari, koji se tek doselio, hoće da radi. Postaje…
.
Twitter nadgledanje direktnih poruka pomera korak dalje, tako što će poruke koje sadrže sumnjive reči biti slate u sekciju "additional…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?