...
TRENUTNO13:00 - 14:00Take Jazz

Lifestyle / Tehnologija

Google najavio dugme za povlačenje mejla!!!

21.12.2014.

HVALA TI GOOGLE! HVALA!

.

Poslali ste nedovršeni mejl ili ste ga slučajno uputili pogrešnoj osobi? Najavili da šaljete nešto u prilogu, a zaboravili da prikačite dodatak? Stiže lek za to, a zove se "Unsend".

Tim Googleove aplikacije Inbox, koja bi uskoro trebalo da zameni popularnu uslugu Gmail, najavio je dodavanje nove dugo željene mogućnosti koja bi mogla da bude od velike koristi brojnim korisnicima.

Ako vam se ikada dogodila situacija u kojoj ste slučajno poslali nedovršeni mail, napisali "u prilogu šaljem", pa zaboravili da pošaljete ili mejl uputili na pogrešnu adresu, obradovaće vas najava da ćete uskoro moći da "otkažete" slanje mejla - zahvaljujući “Unsend”-u.

“Unsend” će biti deo nove Google-ove aplikacija Inbox koja je trenutno dostupna samo ako dobjete “invite” od prijatelja ili nekog ko je već uspeo da se uglavi na listu korisnika. Sećate se možda da je slično bilo i sa Google + društvenom mrežom, tako da se u tom duhu očekuje da će aplikacija uskoro biti dostupna i širokom krugu korisnika. Takođe, ukoliko baš ne računate na pomenuti “invite” od svojih prijatelja, postoji opcija da se pošalje mail sa zahtevom za pristup na inbox@google.com.

Inbox ima i još mnogo drugih zanimljivih opcija kao što su Bundles (mogućnost da grupišete slične mailove, na primer, prema tome ko vam ih je poslao i slično), zatim Highlights sa nekim najvažnijim informacijama, pa onda Reminders, Assists and Snoozes koji donosi ugrađenu listu poslova koje treba da obavite, i tako dalje.

Ipak, ono prvo se čini kao nešto o čemu svi već godinama sanjamo. Povlačim reč, ovaj, mail!

M.L.

Možda te još zanima:

.

Google Photos dobija opciju slanja poruka

Google Photos, servis za skladištenje, obradu i deljenje fotografija,  dobio je mogućnost razmene pojedinačnih fotografija i video zapisa putem poruka.

.

Upoznaj nove ljude bez jezičkih prepreka

Google play proglasio je najbolju aplikaciju za 2019. godinu. Njena glavna funkcija je - spajanje prijateljstva i učenje o drugim…

.

Koje se muzičke striming platforme slušaju u Srbiji?

Prošlo je vreme kaseta, prošlo je i vreme CD-ova, došlo je vreme muzičkih striming platformi. Aplikacije koje na vaš telefon…

.

Stiže opcija koja štiti od spam poruka

Najnovija Google Messages funkcija stiže u obliku "Verified SMS", a zamišljena je tako da korisnike čuva od spam sadržaja i phishing napada.

.

Google Maps na 50 jezika

Google Maps ovih dana uvodi novu opciju koja će obradovati sve svetske putnika, a to je izgovoranje imena ulica na…

.

Google planira da u Chrome-u označava spore sajtove

Google eksperimentiše sa postavljanjem "bedževa" na stranice koje se sporo učitavaju u Chrome-u. To znači da bi u budućnosti, Chrome…

  • 11:00 Škripa
  • 12:00 Za i protiv
  • 13:00 Take Jazz
  • 14:00 Pokretač
  • 15:00 Bluegrass

Kalendar događaja

Decembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

Anketa

Šta mislite o našem novom sajtu?

Oradio logo