...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Lifestyle / Tehnologija

Game of Spoils: Nema više GoT spojlera!

01.06.2016.

Ako ste fan serije Game of Thrones i ako vas jako nervira što ne možete na miru da pogledati više ni jedanu novu epizodu, a da vam društvene mreže ne budu zatrpane spojlerima, e onda treba da instalirate ekstenziju o kojoj danas piše Tehnopolis.

.

Iz nekog razloga će vas u ponedeljak ujutru na društvenim mrežama sačekati potuni haos, portali će već početi da objavljuju informacije koje vam mogu pokvariti uzivanje u jos neodgledanoj epizodi, a tu su i meme, i pretty much ostatak interneta sa istom misijom.

Prema navodima Tehnopolisa, stvari su toliko eskalirale da se na spoilere ne mora čekati do ponedeljka ujutru, već da se na njih naleće unutar sat vremena od kraja emitovanja svake nove epizode popularne serije.

E, zato je jedan genijalac napravio ekstenziju za Chrome browser koja će sve spoilere povezane s Igrom prestola ukloniti sa vaših društvenih mreža. Na žalost, sa ostatkom interneta je situacija malo kompleksnija.

Dakle, vaš anti spoiler zove se Game of Spoils, napravio ga je Stu Bler, a funkcioniše tako što sve postove koji sadrže frazu povezanu sa serijom Igra prestola, na vašem ekranu zacrni, a umesto spoilera ispiše zgodnu poruku. Funkcioniše na Twitteru, Facebooku, Redditu i Google Newsu.

Nedavno je stigao i update za Game of Spoils, koji svakom korisniku omogućava individualizaciju ekstenzije, pa ćete tako moći da dodate personalizovane fraze koje će isključiti samo neke određene spoilere.

Za net bez GoT spojlera klikni na linkove u tekstu. U slučaju indikacija i neželjenih reakcija, obratite se Džordžu R.R. Martinu.

M.L.

Možda te još zanima:

.

Egzotične životinje zahtevaju vrhunsku posvećenost

Čuvanje egzotičnih životinja može biti zabavno, ali i opasno. Naročito može biti kažnjivo, ako je držanje tih životinja zabranjeno zakonom.…

.

Rajan Gosling kao Ken u filmu o Barbi lutkama?

Poznati holivudski glumac je u pregovorima da se pridruži glumačkoj postavi filma koju predvodi Margot Robi u ulozi Barbi.

.

Modernijim pristupom do nove publike u klasičnoj muzici

Nemanja Mihailović ili, kako ga novosadska publika i prijatelji možda bolje poznaju Kovinac, zanimljiva je ličnost na našj muzičkoj sceni.…

.

Vredi pročitati "Blizanačku trilogiju"

Deo produkcijskog dua Tapan, Nebojša Bogdanović (Schwabe) za ovu nedelju nam je preporučio "Blizanačku trilogiju" Agote Kristof.  

.

Zaštiti se od GoT spojlera

Došao je i taj dan, nakon dve godine, da bežimo od društvenih mreža zbog najnovije epizode Igre prestola koju stranci…

.

Studentsko takmičenje "Cashless Case Challenge"

"Cashless Case Challenge" je takmičenje namenjeno studentima koji treba da predlože praktična rešenja i aktivnosti koje mogu da se sprovedu…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo