...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Fejsbukova praznična iznenađenja

18.12.2017.

Društvena mreža Fejsbuk uvodi niz novina kako bi razveselila korisnike tokom predstojećih praznika. Fejsbuk uvodi digitalne čestitke, koje se mogu ukrasiti fotografijama i porukama, kao i novogodišnjim zvezdama. Nove opcije uglavnom koriste aplikaciju Fejsbuk kamera na različite načine.

.

Fejsbuk će dodati posebne nalepnice i efekte uživo za obeležavanje Božića, Hanuke i Kvanze. U video-četu u okviru aplikacije za slanje poruka Mesindžer korisnici će moći da od 22. decembra dodaju filtere sa Deda Mrazom i Rudolfom, kao i raznobojne božićne okvire.

Od 28. decembra, korisnici će moći da vide i kolaže sa prazničim fotografijama svojih prijatelja zahvaljujući novom izdanju aplikacije Memories, pomoću koje će biti moguće baciti pogled unazad punih mesec dana. U Fejsbuku će dodati i određene efekte za prenos uživo, poput digitalnih naočara i šašavih šeširića, za one kojima je novogodišnja proslava napetija od Božića.

Možda te još zanima:

.

Psi mole - bez vatrometa za Novu godinu!

Nova godina bez vatrometa poruka je koju u decembru odašilju evropski gradovi, a na rep te inicijative uhvatili su se…

.

Korona poremetila praznične planove

Jedna od lepših stvari kod Nove godine i praznika, osim poklona naravno, jesu planiranja. Sa kim će se i kako…

.

Tri ideje za praznični dom kao sa slike

Kako se bliži Nova godina, gotovo u svim medijima možemo videti savršeno okićene jelke. Bajkoviti stanovi puni prelepih ukrasa bude…

.

Provedite slobodno vreme u netaknutnoj prirodi

Do godišnjih odmora ostalo je još dva meseca rada, ali ona slatka uvertira kreće za koji dan. Prvomajske praznike ljudi…

.

Nedeljni vodič od 14. do 20. januara

A posle praznika - nova sezona svega..

.

Klikom do zdravlja

Praznici su prošli, ali višak kilograma posle silne hrane ostaje. Ako želiš da ih se otarasiš, predstavljamo ti odličan sajt.

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo