.
Trenutno
O tome se priča
 Jelena Mijatović
Lifestyle / Tehnologija

Facebook uvodi snooze opciju

09.07.2018.

Nova opcija koju najavljuje Facebook omogućuje sakrivanje odabrane ključne reči, što dovodi to toga da na početnoj stranici ne izlaze objave prijatelja, stranica ili grupa koje sadrže tu ključnu reč na 30 dana.

.

Facebook je pokrenuo novu opciju koja korisnicima omogućava blokiranje neželjenih sadržaja na njihovim početnim stranicama, bilo da se radi o spojlerima serija ili vestima iz politike. Opcija je trenutno dostupna samo malom broju korisnika, a uz to - neće blokirati oglase, piše Independent.

Da biste aktivirali opciju, treba da kliknete na tri tačkice iznad posta na naslovnoj strani koji sadrži elemente o kojima ne želite da čitate. Ključne reči povučene direktno s postova mogu se ubuduće isključiti odabirom "odloži".

"Zato smo izradili opcije poput Pogledajte prvi, Sakrij, Prestani da pratiš, Odloži, a sada i Odloži ključne reči. Nadamo se da ćete uz dodatne opcije uspeti da prilagodite sadržaj koji se prikazuje i da ćete više vremena provesti gledajući stvari koje su vam važne", kažu iz Facebooka. 

.
Ponuda je postavljena na Dream Market prodavnici, uz napomenu da se radi o ukupno 617 miliona naloga, a cena je 20.000 USD (u Bitcoinima).
.
Aplikacija Absher, nastala u Saudijskoj Arabiji, može da se koristi kako bi pratila žene i sprečila ih da putuju i napuste zemlju.…
.
Sat je samo uređaj zahvaljujući kom pratimo vreme. Ne može ni da ga zaustavi, ni da vrati, ni da ga ubrza. Kako onda sat može…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Na šta posebno obraćate pažnju na deklaracijama hrane i pića?