.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Tehnologija

Facebook uvodi snooze opciju

09.07.2018.

Nova opcija koju najavljuje Facebook omogućuje sakrivanje odabrane ključne reči, što dovodi to toga da na početnoj stranici ne izlaze objave prijatelja, stranica ili grupa koje sadrže tu ključnu reč na 30 dana.

.

Facebook je pokrenuo novu opciju koja korisnicima omogućava blokiranje neželjenih sadržaja na njihovim početnim stranicama, bilo da se radi o spojlerima serija ili vestima iz politike. Opcija je trenutno dostupna samo malom broju korisnika, a uz to - neće blokirati oglase, piše Independent.

Da biste aktivirali opciju, treba da kliknete na tri tačkice iznad posta na naslovnoj strani koji sadrži elemente o kojima ne želite da čitate. Ključne reči povučene direktno s postova mogu se ubuduće isključiti odabirom "odloži".

"Zato smo izradili opcije poput Pogledajte prvi, Sakrij, Prestani da pratiš, Odloži, a sada i Odloži ključne reči. Nadamo se da ćete uz dodatne opcije uspeti da prilagodite sadržaj koji se prikazuje i da ćete više vremena provesti gledajući stvari koje su vam važne", kažu iz Facebooka. 

.
Ideja kontrolisanja predmeta koristeći naš um, izgleda kao scena iz sci-fi filma ili priče, međutim to zapravo nije toliko nedostižno. 
.
Kad god kupimo novi telefon, samo mesec dana kasnije srećemo se sa čestim problemom - baterija je nenormalno slaba. Rešenje je…
.
Ne postoji ništa iritantnije nego kada se pojavi novo ažuriranje za neku aplikaciju, pa onda prvo moramo da je napustimo kako bi…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  
Anketa

Koliko institucije u Srbiji rade u interesu građana?