...
TRENUTNO15:00 - 16:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Facebook uskoro uvodi funkciju "discover"

06.02.2017.

Ove nedelje društvena mreža Facebook najavila je nove promene. U pitanju je opcija discover, koja najviše podseća na sajtove za upoznavanje.

.

Da li je lako verovati ljudima na internetu? Koliko vas je spremno da pruži drugima lične informacije o vama, sa brojnim hakerima i ostalim zločincima na mreži?

Facebook izgleda i dalje veruje u upoznavanje potpunih stranaca, pa je prema izveštaju koji donosi TechCrunch kompanija objavila novu funkciju na mobilnoj aplikaciji nazvanu Discover People.

To u osnovi uključuje da korisnici napišu nešto o sebi, i skroluju kroz listu kako bi videli da li u istom mestu postoji neko ko radi isti posao ili deli neke slične sklonosti sa vama. Pretpostavljamo da je ideja da se olakšaju poslovne veze, ali ipak veoma podseća i na sajtove za upoznavanje.

Kao što smo rekli, postoji dosta potencijalnih pretnji, pa ne možemo kriviti korisnike ako joj priđu sa oprezom. Discover People funkcija je potvrđena za iOS i Android korisnike, ali Facebook naglašava da još uvek nije stigla do kompletne korisničke baze.

Izvor: Benchmark

Možda te još zanima:

.

Facebook dodaje alatku za vremensku prognozu

Ukoliko koristite Facebook na vašem telefonu onda znate da društvena mreža ima alatku u formi "Weather greetings" koja se nalazi…

.

Uklanja se 1.5 milion aplikacija sa Google Play i App Store

Pre nekog vremena, govorilo se o tome kako kompanije Apple i Google planiraju da uklone aplikacije iz App Store i Play…

.

Stiže novi Minecraft update

Mojang je proteklog vikenda održao svoju godišnju Minecraft Live konvenciju obožavalaca. Kao i proteklih godina godina, na ovom događaju studio…

.

Apple predstavio iOS 14

Apple je na svojoj prvoj virtuelnoj konferenciji predstavio nove verzije operativnog sistema za iPhone, iPad i Apple pametne satove.

.

iOS 13 ima korisnih i zabavnih noviteta

Pre nekog vremena, kompanija Apple omogućila je novo ažuriranje, odnosno iOS 13. Deo naše ekipe prešao je na ovu verziju,…

.

Nove funkcije za Skype?

Iako se na momente čini da Skype više niko ne koristi, Microsoft se trudi da ovo promeni i to tako…

  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Y2K
  • 15:00 Music Mix by Bea
  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo