...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Facebook dodaje alatku za vremensku prognozu

10.02.2017.

Ukoliko koristite Facebook na vašem telefonu onda znate da društvena mreža ima alatku u formi "Weather greetings" koja se nalazi na vrhu vašeg News Feed-a i koja će vam prikazati današnje vreme u oblasti u kojoj se nalazite. Međutim, Facebooku izgleda to nije dovoljno.

.

Prema izveštaju koji donosi TechCrunch, Facebook širi svoje napore u ovoj oblasti. Nije tajna da Facebook želi da bude vaša stanica za sve, kao što je ćaskanje sa prijateljima, kupovina i događaji, pa nije iznenađenje što Facebook želi da postane vaša jedina destinacija za informacije o vremenu.

Kompanija je i zvanično potvrdila da će objaviti punopravnu alatku za vremensku prognozu u mobilnoj aplikaciji, ali i na desktop sajtu.

Korisnici će sada moći da dobiju mnogo više informacija o vremenu nego ranije. To će biti alatka za prognozu vremena koja će donositi vremensku prognozu u različito vreme tokom dana. Informacije koje dobijate će poticati sa sajta Weather.com. Osim toga, Facebook će ponuditi i opciju da podesite obaveštenja za dobijanje informacija o vremenskoj prognozi.

Izvor: Techcrunch

Možda te još zanima:

.

Facebook uskoro uvodi funkciju "discover"

Ove nedelje društvena mreža Facebook najavila je nove promene. U pitanju je opcija discover, koja najviše podseća na sajtove za…

.

Uklanja se 1.5 milion aplikacija sa Google Play i App Store

Pre nekog vremena, govorilo se o tome kako kompanije Apple i Google planiraju da uklone aplikacije iz App Store i Play…

.

Stiže novi Minecraft update

Mojang je proteklog vikenda održao svoju godišnju Minecraft Live konvenciju obožavalaca. Kao i proteklih godina godina, na ovom događaju studio…

.

Apple predstavio iOS 14

Apple je na svojoj prvoj virtuelnoj konferenciji predstavio nove verzije operativnog sistema za iPhone, iPad i Apple pametne satove.

.

iOS 13 ima korisnih i zabavnih noviteta

Pre nekog vremena, kompanija Apple omogućila je novo ažuriranje, odnosno iOS 13. Deo naše ekipe prešao je na ovu verziju,…

.

Nove funkcije za Skype?

Iako se na momente čini da Skype više niko ne koristi, Microsoft se trudi da ovo promeni i to tako…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo