.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Tehnologija

EXIT avantura na Snapchat-u O radija

04.07.2016.

Ovogodišnji EXIT festival moći ćete da pratite uživo na našem Snapchat nalogu četiri dana koliko traje festival, a nakon toga nastavljamo EXIT avanturu i selimo se na more na Sea dance.

.

Na O radio Snapchat nalogu imaćete priliku da pratite festival iz malo drugačijeg ugla. Potrudićemo se da vam približimo behind the scenes festivala, kao i da putem našeg naloga upoznate neke od najvećih imena ovogodišnjeg lajnapa.

Ekipa O radija se tokom festivalskih dana najviše šunja po press backstage zoni, odakle pripremamo i šaljemo u etar sve naše video matrijale, tekstove, fotografije... To je mesto na kojem se svakodnevno, na svega metar, dva od nas, pojavljuju najveće svetske zvezde, pogotovo u momentima kada dolaze da daju izjave i intervjue za medije.

Takođe, prvi komšija nam je i Main Stage backarea, gde svi oni opuštaju, klopaju i pripremaju za nastupe. Zbog svega toga mogućnost da ih uhvatimo na nekoliko sekundi samo za vaše oči sve povećava iz minuta u minut.

Zamislite deset slatkih sekundi sa Ellie Goulding ili Davidom Guetta-om! Snapchatteri sa O radija imaće samo jednu misiju, a to je da vam približe vaše omiljene zvezde i zamole ih da se obrate upravo vama!

Snapchat aplikacija vam omogućava da vidite trenutak koji je bio i nestaje sa vašeg uređaja za samo deset sekundi. Zato zapratite naš Snapchat nalog jer odbrojavanje već počinje!

Ekipa O radja vredno je radila na uvođenju nove mreže u naš radijski svet, tako da smo za Exit LIVE na našem snapchatu imali sjajne ideje, među kojima je i dizajniranje posebnog geo filtera samo za sve vas koji ćete na Tvrđavi provesti četiri magična dana. No korisnici u Srbiji i dalje nemaju mogućnost z apostavljanje "on-demand" geo filtera.

foto jpg

Ono što vam možemo reći je da Novi Sada već sada ima dva geolokacijska filtera, koja možete koristiti i dok ste na festivalu, jer pokrivaju i Petrovaradinsku tvrđavu! Čekamo i vaše snepove, javljajte nam se i šaljite poruke, postavite pitanje za vašu omiljenu zvezdu, uslikajte nešto zanimljivo i možda osvane na nšem sajtu ili društvenim mrežama! Komuniciraj direktno sa našim Snapchat timom i doživi Exit iz novog ugla!

L.K. i L.M.

.
Za novije generacije teško da postoji veći razlog za nervozom od pucanja neta i ponovnog učitavanja u momentu gledanja bilo kog…
.
Instagram je najavio uvođenje opcije koja će korisnicima omogućiti da označe sadržaj za koji smatraju da je lažan i tako ga…
.
Grad Nju Sidling, inspirisan Novim Sadom, ima problem. Svi ljudi u njemu su lenji. Gari, koji se tek doselio, hoće da radi. Postaje…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?