.
Trenutno
U kakvoj zemlji želim da živim
 Alma Kovčić
Lifestyle / Tehnologija

Blizzard pokrenuo funkciju glasovnog razgovora

27.10.2016.

Već duže vreme ukoliko želite da ćaskate sa prijateljima dok igrate igre, morate da se okrenete drugim platformama kao što su Skype, Ventrilo ili TeamSpeak. Blizzard je već pokušao da uvede funkciju glasovnog ćaskanja u igrama kao što je World of Warcraft, ali je prošle godine kompanija najavila novu funkciju koja nosi naziv Voice Chat.

.

Za razliku od funkcije glasovnog ćaskanja u World of Warcraftu koja je bila ograničena samo na tu igru, Blizzard Voice Chat može da se koristi u svim njihovim igrama.

Za one koj su se pitali kada će funkcija izaći iz beta faze, dobre vesti su da je Blizzard zvanično pokrenuo Blizzard Voice. Korišćenje Blizzard Voice funkcije je prilično jednostavno. Prvo treba da nadogradite vaš Battle.net launcher, i kada to učinite otvorite Social prozor, kreirate kanal, pozovete prijatelje i pritisnete ikonicu za glasovno ćaskanje. Da li će Blizzard Voice biti dovoljno dobar da zameni postojeće platforme koje su tu godinama ostaje da se vidi.

Izvor: Ubergizmo

.
Društvena mreža Fejsbuk unosi novine, i ne - ne tiču se zaštite privatnosti jer im to baš i ne ide od ruke. Fejsbuk će od sada…
.
Instagram bi svojim korisnicima uskoro mogao da ponudi više sigurnosti, posebno u slučajevima kada izgube kontrolu nad svojim nalozima. 
.
O dinamičnim mejlovima je počelo da se govori još u martu, pa je još tada moglo da se čuje da bi zahvaljujući njima Gmail platforma…
Program
Kalendar događaja
Jun 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?