.
Trenutno
Gost O radija
 Novinari O radija
Lifestyle / Tehnologija

Blizzard pokrenuo funkciju glasovnog razgovora

27.10.2016.

Već duže vreme ukoliko želite da ćaskate sa prijateljima dok igrate igre, morate da se okrenete drugim platformama kao što su Skype, Ventrilo ili TeamSpeak. Blizzard je već pokušao da uvede funkciju glasovnog ćaskanja u igrama kao što je World of Warcraft, ali je prošle godine kompanija najavila novu funkciju koja nosi naziv Voice Chat.

.

Za razliku od funkcije glasovnog ćaskanja u World of Warcraftu koja je bila ograničena samo na tu igru, Blizzard Voice Chat može da se koristi u svim njihovim igrama.

Za one koj su se pitali kada će funkcija izaći iz beta faze, dobre vesti su da je Blizzard zvanično pokrenuo Blizzard Voice. Korišćenje Blizzard Voice funkcije je prilično jednostavno. Prvo treba da nadogradite vaš Battle.net launcher, i kada to učinite otvorite Social prozor, kreirate kanal, pozovete prijatelje i pritisnete ikonicu za glasovno ćaskanje. Da li će Blizzard Voice biti dovoljno dobar da zameni postojeće platforme koje su tu godinama ostaje da se vidi.

Izvor: Ubergizmo

.
LinkedIn uvodi novu opciju - Skills Assessment kvizove za procenu veština. Kratki, standardizovani testovi omogućiće vam da dokažete…
.
Nije problem pronaći video. Problem je pronaći jedan kratak deo video snimka koji traje više od 2 minuta. Rešenje izgleda stiže.
.
Niko ko koristi Viber za komunikaciju ne može baš da odoli preslatkim stikerima. Ono što je međutim još bolje, jeste da će ti…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?