.
Trenutno
Danube Streamwaves
 Dušan Majkić & Predrag Novković
Lifestyle / Sport

Sportske igre mladih u Sremskoj Mitrovici

10.06.2015.

Na gradskom trgu u Sremskoj Mitrovici u četvrtak 11. juna, u 15 časova, zvanično počinju ovogodišnje "Sportske igre mladih" takmičenjem ekipa u disciplini "Između dve vatre".

.

Organizator takmičenja je Sportski savez Grada Sremska Mitrovica, a igre se ove godine organizuju u deset disciplina - između dve vatre, mali fudbal, odbojka, šah, ulična košarka, tenis, stoni tenis, rukomet, odbojka na peskui trčanje na 60 metara.

Pobednici Sportskih igara mladih direktno će se plasirati na Državno prvenstvo koje će biti održano u Beogradu.

Pravo učešća imaju mladi od 2000. godišta i mlađi, sa teritorije Sremskog okruga. Detaljan raspored takmičenja, sa godištem koje može da se prijavi za svaku disciplinu, može se pogledati ovde.

Učešće je besplatno, a prijavu pojedinci i grupe mogu preuzeti za svaku pojedinačnu disciplinu na sajtu Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica  (u odeljku "dokumentacija") ili lično u prostorijama saveza, u Poslovno sportskom centru "Pinki".

Prijave se mogu poslati mejlom na adresu sportskisavezsremskamitrovica@yahoo.com, a više informacija o manifestaciji možete pronaći na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

izvor: RTV

.
Novosađanin Nikola Lukičić jedan je od najpoznatijih MTB vozača u Srbiji, a pored toga idejni je tvorac i inicijator projekta…
.
Postoje posebne aplikacije za treniranje određenih sportova, ali ipak je najbolje kada su sve informacije o ličnom sportskom životu…
.
Ne može da donese hranu, ne može da špijunira komšinicu na trećem spratu, ne može još svašta što vrlo često ljudi pitaju,…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?