.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Sport

Dani sporta na FTN-u

06.03.2015.

   Prijave za Dane sporta traju do nedelje, 8. marta u 16 časova, a podjednako se mogu prijaviti muški i ženski timovi studenata Tehničkih nauka. Više informacija se može pronaći na Fejsbuk stranici SO "Tehničara".

.

foto: Teodora Čelebić   

   „Studentski dani sporta“, najveći skup sportskih događaja koji se organizuje na Fakultetu tehničkih nauka, u periodu od marta do juna okupiće sportiste u više kategorija, u čak dve lige.

   „Igraće se fudbal, odbojka, rukomet, stoni tenis i šah, a svaki smer može imati jednu ekipu u svakoj kategoriji, budući da je tu reč o Prvoj ligi“, objasnila je PR Sportske organizacije „Tehničar“ Teodora Čelebić.  

   Sportska organizacija „Tehničar“, koja je ujedno i organizator mini prvenstva na FTN-u, organizovaće i drugu ligu, kako bi zainteresovani timovi mogli da učestvuju na „Danima sporta“.

   Kako Teodora još kaže, želeli su da pruže šansu svima koji nisu uspeli da uđu u prve timove, a tu pre svega misli na najmlađe studente.

   Prijave za Dane sporta traju do nedelje, 8. marta u 16 časova, a podjednako se mogu prijaviti muški i ženski timovi. Više informacija se može pronaći na Fejsbuk stranici SO "Tehničara".

   SO "Tehničar" je trenutno jedina sportska organizacija na Novosadskom univerzitetu koja se bavi promocijom studentskog sporta, a kako navode, teže da prošire broj sportskih dešavanja na nivou celog univerziteta.

 N.Š.

.
Postoje posebne aplikacije za treniranje određenih sportova, ali ipak je najbolje kada su sve informacije o ličnom sportskom životu…
.
Ne može da donese hranu, ne može da špijunira komšinicu na trećem spratu, ne može još svašta što vrlo često ljudi pitaju,…
.
"Leto samo što nije" kažu oni koji su tokom zime uživali u svim đakonijama i sada ih panika hvata na pomisao na plažu i kupaće…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?