...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Lifestyle / Sport

Dani sporta na FTN-u

06.03.2015.

   Prijave za Dane sporta traju do nedelje, 8. marta u 16 časova, a podjednako se mogu prijaviti muški i ženski timovi studenata Tehničkih nauka. Više informacija se može pronaći na Fejsbuk stranici SO "Tehničara".

.

foto: Teodora Čelebić   

   „Studentski dani sporta“, najveći skup sportskih događaja koji se organizuje na Fakultetu tehničkih nauka, u periodu od marta do juna okupiće sportiste u više kategorija, u čak dve lige.

   „Igraće se fudbal, odbojka, rukomet, stoni tenis i šah, a svaki smer može imati jednu ekipu u svakoj kategoriji, budući da je tu reč o Prvoj ligi“, objasnila je PR Sportske organizacije „Tehničar“ Teodora Čelebić.  

   Sportska organizacija „Tehničar“, koja je ujedno i organizator mini prvenstva na FTN-u, organizovaće i drugu ligu, kako bi zainteresovani timovi mogli da učestvuju na „Danima sporta“.

   Kako Teodora još kaže, želeli su da pruže šansu svima koji nisu uspeli da uđu u prve timove, a tu pre svega misli na najmlađe studente.

   Prijave za Dane sporta traju do nedelje, 8. marta u 16 časova, a podjednako se mogu prijaviti muški i ženski timovi. Više informacija se može pronaći na Fejsbuk stranici SO "Tehničara".

   SO "Tehničar" je trenutno jedina sportska organizacija na Novosadskom univerzitetu koja se bavi promocijom studentskog sporta, a kako navode, teže da prošire broj sportskih dešavanja na nivou celog univerziteta.

 N.Š.

Možda te još zanima:

.

Veštačka inteligencija misli da ima dete

Sajt 404 Media izveštava o neobičnoj situaciji kada je u pitanju veštačka inteligencija, a u glavnoj ulozi se našao Metin…

.

Štampana ljudska krv za bolje lečenje teških bolesti

Jedan biotehnološki startap ima neobičnu zamisao - 3D štampanje ljudske krvi, kako bi se pravili bolji lekovi za retke ili…

.

Pretplata za nove korisnike društvene mreže X?

Novi korisnici društvene mreže X, ranije poznate kao Tviter, navodno će morati da plate skromnu cifru ukoliko žele da objavljuju…

.

Poleteo prvi komercijalni cepelin proizveden u Kini

"AS700 Sjangjun" je naziv prvog komercijalnog cepelina proizvedenog u Kini, koji je tokom probnog leta bezbedno prevalio oko 180 kilometara na relaciji između…

.

Yahoo kupuje Artifact

Yahoo je najavio kupovinu Artifact, platforme za vesti vođenu veštačkom inteligencijom koju su osnovali Instagram kreatori.

.

Novi vremenski standard za Mesec

Bela kuća je objavila da je zatražila od NASA-e da do 2026. godine kreira novi vremenski standard za Mesec. Koordinisano lunarno vreme…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo