...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Lifestyle

Radionica dekupaža na Brod teatru

24.08.2015.

Dekupaž je veština ukrašavanja predmeta salvetama, a koliko su Novosađani/ke u tome vični pokazaće nam tokom naredna dva dana na Brod teatru, od 18 do 19 sati, na radionici omladinske nevladine orgainzacije BalkanIDEA.

.

U gostima nam je bila Anja Hudak iz omladinske nevladine organizacije BalkanIDEA i najavila nam nesvakidašnji događaj – radionice dekupaža. Učenje ukrašavanja predmeta salvetama odigrava se u okviru radionice ČIK - Čaj i Kolačići, na Brod teatru kod mosta "Varadinska duga", a ko želi da učestvuje prijavu treba da pošalje na office@balkanidea.org.

"Tokom dva dana radićemo dekupaž bukmarkera - obeleživača stranica knjiga. Dekupažom možemo ukrašavati različite predmete, ja sam to učinila sa zvučnicima jer su mi bili dosadni i beli (smeh). Spremili smo materijal za polaznike, a pošto je u pitanju početni nivo odlučili smo da radimo dekupaž bukmarkera belim salvetama. Nakon lakiranja površina može da se pere, zbog čega ljudi često rade dekupaž tacni i delova nameštaja", rekla nam je Anja.

Kako kaže ime radionice ČIK, dobru atmosferu dopunjuju čaj i kolačići. Budući da je radionica samoodrživa, polaznici će donacijima čiju visinu sami određuju pomoći kupovinu materijala i hrane za sledeći put.

I.M.  

Možda te još zanima:

.

Shoplifters: Nova ploča i kaseta, najbolja do sada!

"Pozdrav svima! Za početak hvala što nas promovišete preko Oradija, naše bivše kuće iz koje su nas nogirali" rekao je…

.

Nedeljni vodič od 12. do 18. avgusta

Nikad nije previše vruće za dobre izložbe i dobre svirke!

.

Život u fokusu Evropskog filmskog festivala

Festival evropskog filma održava se u Kulturnom centru Novog Sada i na Brod teatru od 4. do 19. jula. Sedmi…

.

Nedeljni vodič od 28. avgusta do 3. septembra

Gradić fest, Noćni bazar, svirke, projekcije filmova...

.

Saznajte sve o volonterskim kampovima!

Na Brod Teatru Studentskog kulturnog centra Novi Sad, u okviru Letnjeg programa, danas od 18 do 20 časova Volonterski centar…

.

Future shock bina spremna za Exit

Zagrevanje pred Exit festival počinje i ekipa Future Shock bine, koja će predstaviti odabrane mlade bendove. Exit fondacija i Studentski…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo