.
Trenutno
Tehnologija
 Novinari O radija
Lifestyle / Putovanja

Saveti za putovanje kolima

25.12.2014.

   Idete na putovanje kolima? Dobro isplanirajte šta ćete da ponesete, a da ne preopteretite automobil i da vam je pri ruci sve što vam je potrebno.

.

   Kada idete na putovanje kolima, ponekad je teško da predvidite šta će vam sve biti potrebno. Jedan drugar redakcije je putovao od Pariza do Madrida i pokvarila su mu se kola, koja je popravio čačkalicom i žvakom.

  Evo nekih saveta šta da vam bude pri ruci kada putujete kolima:

  1. Odeću za kupanje, jer ćete želeti da iskoristite svaku priliku za tuširanje
  2. Svesku, da biste zapisali svaku korisnu informaciju od lokalaca za hranu, piće, znamenitost ili provod.
  3. Šator za spavanje, kada želite da uživate u prirodi, jer tako možete bukvalno bilo gde da se isudrute J
  4. Baterijsku lampu, jer može da vam se desi komplikacija sa kolima usred noći ili vam je potrebna kada treba da raširite šator. Najbolje bi bilo da nabavite lampu koja stoji na glavi.
  5. Grickalice koje daju mnogo energije. Da biste što brže putovali, nekad i ne možete da stanete u usputni restoran na veliki ručak. Zato su grickalice kao suvo grožđe ili energetske pločice.

   Nosite sa sobom i upaljač i proverite da li vam je pasoš i dalje aktivani i postarajte se da ne ističe za šest meseci, jer nekad u tom slučaju ne može da se pređe preko granice.

   J.Ž.

.
More i evropski gradovi sa bogatom istorijom uvek su prvi na listi poželjnih destinacija za godišnji odmor, ali, nažalost, prvi…
.
Do godišnjih odmora ostalo je još dva meseca rada, ali ona slatka uvertira kreće za koji dan. Prvomajske praznike ljudi vole da…
.
Koiko puta vam se desilo da pričate sa nekim ko se vratio sa putovanja i saopšti vam koliko ga je to sve koštalo? I ostanete frapirani,…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?