...
TRENUTNO14:00 - 15:00Vaš DJ sat

Lifestyle / Tehnologija

Oradio od sada i na Snapchatu

30.03.2016.

Prethodna, ali i tekuća godina definitivno su obeležene vrtoglavim skokom popularnosti aplikacije za razmenu poruka Snapchat. Prema navodima medija, ta aplikacija je tokom 2015. godine več prešla broj od 200 miliona aktivnih korisnika, što ju je stavilo u rang velikana kao što su Facebook i Twitter.

.

Ova aplikacija savršena je za ljude kojima je privatnost bitan element kada je dopisivanje na internetu u pitanju. Ona trajno briše sve poslate poruke nakon čitanja. Primalac ima do 10 sekundi vremena da je pogleda, a čim to istekne poruka se zauvek briše iz aplikacije i sa servera.

Osim što je namenjena dopisivanju, postoji mogućnost slanja fotografija, videa, zatim video i audio poziva, a sve je začinjeno i zanimljivim filterima, face tracking foto opcijama, a od moguće je i slanje novca kroz sinhronizaciju sa tekućim računom.

Takođe, korisnici mogu da snimaju i fotografišu takozvani "My Sory", koji je njihovim Snapchat kontaktima dostupan 24 sata.

Upravo je ovo opcija koju O radio planira da počne najviše da koristi i to uoči polufinalne radio bitke, koja će biti održana u nedelju 3. aprila! Do tada, zapratite nas na Snapchat-u, gde ćemo sa vama deliti detalje iz redakcijske svakodnevice, momente naših druženja sa poznatim sagovornicima ili vam omogućiti da zavirite u backstage velikih festivala sa kojih redovno izveštavamo.

Username O radija na Snapchat-u je, naravno "oradio.rtv".

M.L.

 

Možda te još zanima:

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

.

Snapchat pomaže da brže napraviš video klip

Možda nećete razmišljati kada sledeći put budete birali zvučni zapis za Snapchat video. Snap je uveo automatske funkcije zvukova koje vam pomažu…

.

Fejsbuk postao mreža za penzionere: Mladi beže glavom bez obzira

Generacija Z (rođeni između 1995. i 2010. godine) sve više koristi internet, ali se broj tinejdžera na Fejsbuku ubrzano smanjuje,…

.

Stories svuda, pa i na TikTok-u

Kako je popularnost TikToka počela vrtoglavo da raste, ostale mreže su požurile kopiraju ovu platformu. Stvari sada idu u drugom…

.

Snapchat: Nova opcija za bolje mentalno zdravlje

Snapchat lansirao je alatku za pretraživanje – Here For You – koja olakšava pronalaženje eksperata koji bi mogli da pomognu u teškim situacijama.

.

Novi filter na Snepčetu

Korinici Snepčeta imaju priliku da koriste novi filter pod nazivom „Time Machine“ koji omogućava da vide mlađu ili stariju verziju…

  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Vaš DJ sat
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo