...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Lifestyle

Lutkart: Garderoba iz koje isijava energija

18.02.2015.

   Moje kolekcije imaju nezvanični potpis, nešto po čemu sam prepoznatljiva, a to je energija koja isijava iz odeće...rekla je Nataša.

.

   Modna dizajnerka iz Novog Sada Nataša Jovičić, poznatija pod imenom svoje „radionice za maštanje garderobe“ Lutkart, najavila je za subotu 21. februar „Lutkart Fashion Show“ u klubu Pelikan. Na ovoj modnoj reviji će njeni sadašnji fanovi, ali i ljudi koji još ne poznaju dovoljno njen rad, moći da vide svojevrsnu retrospektivu kreacija i odeću za sva godišnja doba.

   „Ono što će biti potpuno različito u odnosu na druge modne revije je činjenica da se mi nećemo fokusirati na samo jednu sezonu, nećemo se fokusirati na jedno godišnje doba, već ćemo prikazati retrospektivu mog rada. Biće tu mantila, kaputa, ozbiljnijih komada odeće, pa sve do kupaćih kostima. Sve to je svojevrsni nastavak kolekcije Angels, koja je poslednja, kazala je Nataša.

lutkart3 jpg

   Kreacije mlade umetnice ni po čemu se ne mogu svrstati u konvencionalni folder mode. Ono što ona kroji i šije namenjeno je devojkama koje mogu i žele da nose odeću po kojoj će se isticati u moru drugog sivila i uniformisanosti velikih modnih lanaca. Lutkart već ima redovne kupce, koji za Natašin rad kažu da „isijava energiju“.

   „Moje kolekcije imaju nezvanični potpis, nešto po čemu sam prepoznatljiva, a to je energija koja isijava iz odeće. To sam zapravo čula od svojih kupaca. To sjajna, pozitivna, jaka energija“, objasnila je Nataša.

   Nataša je najavila da će revija u Pelikanu biti posebna i po pratećem programu, u kojem će nastupiti plesna grupa „Groove“, tako da će program biti kombinacija cat walk-a i performansa. Dodala je i da će ukupno biti šest izlazaka devojaka koje će nositi modele, tako da je u pitanju bogat i raznovstan program, a posebna poslastica biće nova kolekcija nesvakidašnjih kupaćih kostima za predstojeće leto.

lutkart2 jpg

   Nastupiće i DJ Alan Eden iz Mančestera i DJ Orange Man iz Rusije, tako da će se revija u jednom momentu pretvoriti u pravi party. Ceo razgovor za sjajnom Natašom možete poslušati na kraju teksta.

M.L.

Možda te još zanima:

.

Vredi pročitati: "Midlseks"

Profesorica Filozofskog fakulteta, Nataša Polovina, specijalistkinja za srednjovekovnu književnost, za čitanje nam preporučuje knjigu "Midlseks" Džefrija Judžinidisa, sjajnu priču o…

.

Kampanje za imunizaciju siromašnog efekta

Srbija odavno ima milione vakcina na lageru, ali sve teže se nalaze oni koji bi da se i vakcinišu, bez…

.

Dan zaljubljenih između ljubavi i marketinga

Sve je počelo 13. februara 270. godine, kada je Valentin, lepi biskup iz Ternija, voljenoj devojci poslao pismo u kome…

.

Malo vode posle popijenog soka čuva usnu duplju

Studentkinja druge godine Stomatologije na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu  Nataša Puškar osvojila je nedavno nagradu Univerziteta za naučni rad. Ova dvadesetogodišnjakinja…

.

Šta je cilj Deklaracije o zaštiti životne sredine?

"Deklaracija o zaštiti životne sredine je dokument koji će Pokrajinskoj vladi pružiti pravni osnov da sufinansira projekte u oblasti zaštite…

.

Oslušni okruženje u kojem živimo

Program "Lokomotiva" organizuje radionice "Slušanje grada" koje će biti održane 17. i 18. juna u Limanskom parku. Cilj radionica je…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo