...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle

Konkurs za mlade modne dizajnere i fotografe

18.09.2017.

"Balkan Art Fashion Event" raspisao je konkurs za modne dizajnere, fotografe i volontere, na koji se mogu prijaviti mladi između 18 i 35 godina, koji žive u Srbiji ili u nekoj od zemalja regiona.

 

.

"Balkan Art Fashion Event" je modni događaj, koji se održava petu godinu za redom, a nastao je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i širokoj publici.

Konkurs je otvoren do 7. oktobra i namenjen je umetnicima, koji se bave modom ili modnom fotografijom, onima koji žele da uhvate bekstejdž momenat, te onima koji imaju sveže ideje koje žele da predstave javnosti.

Modni dizajneri koji žele da konurišu treba da pošalju svoj CV, modne skice kao i fotogarafiju jednog realizovanog odevnog komada kojim će se predstaviti na BAFE-u (u JPG ili PDF formatu). Fotografi uz CV treba da pošalju svoj portfolio, a oni koji žele da volontiraju treba da dostave CV i motivaciono pismo. Prijave sa naznakom "Za konkurs 2017_modni_dizajner/fotograf/volonter", (u zavisnosti za šta konkurišete) treba poslati na e-mail adresu bafeevent@gmail.com.

Ovogodišnji BAFE održava se sredinom decembra u Beogradu, a budući članovi BAFE tima imaće priliku da iskažu svoju kreativnost i afirmišu svoj brend pred široko priznatim modnim auditorijumom. Takođe, moći će da steknu iskustvo u produkciji i organizacji jednog modnog događaja.

BAFE je u deset prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u sklopu više od sto pojedinačnih i grupnih revija, u Beogradu i gradovima u regionu.

BAFE posebnu pažnju posvećuje razvoju onih autora koji modu i odevanje ne shvataju samo kao industriju, već kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti kao i na ulici.

J. Z.

Možda te još zanima:

.

SKCNS poziva u Omladinski teatar

Studentski kulturni centar Novi Sad otvara konkurs za studente Novosadskog univerziteta i sve mlade od 16 do 30 godina. Ukoliko…

.

Gen Z posmatra kako njihovi stariji otkrivaju internet i mimove

Ako pitate starije pripadnike Generacije Z, reći će da u početku beše Fejsbuk. Milenijalci će reći da je postojao i…

.

Preduzetnički klub mladih o turizmu

Treća preduzetnička priča u okviru programa “Preduzetnički klub mladih” koji se realizuje svakog četvrtka tokom marta meseca u Američkom kutku…

.

Prijava za zelene razgovore

Beogradska otvorena škola nastavlja seriju Zelenih razgovora, tematskih diskusija o zaštiti životne sredine i klimatskih promena. Ovog puta organizuju događaj…

.

Konkurs za esej

Fondacija Konrad Adenauer u Beogradu i Institut za javnu politiku raspisali su Konkurs za esej "O meni se radi! Zašto…

.

Mediji i mladi: Prostor koji treba osvojiti!

Ako pogledamo poslednji dostupan izveštaj "Mladi u medijskom ogledalu" iz 2022. godine, koji je objavila Krovna organizacija mladih SrbijI, videćemo…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo