...
TRENUTNO16:00 - 16:10Popodne na O radiju

Lifestyle / Humor

Top 5 "i toga se neko dosetio"

10.04.2015.

Svaki put kad pomislite da je već sve na svetu izmišljeno, razmislite ponovo. Predstavljamo pet izuma bez kojih svi možemo, ali smo se svi pronašli u situaciji da su nam zatrebali.

.

1. Banana Slajser - Nenadmašivi banana sekač

Koliko puta vam se desilo da kolutići banane koju seckate nisu dovoljno atraktivni za šejk, frape ili palačinke? Uz pomoć ove sprave secite bananu u jednom potezu, na savršeno jednake kolutiće, bez nereda! 

2. Super toalet za kućne ljubimce

puppy jpg

Svako jutro vas budi njuška omiljenog ljubimca kom se piški, a vama se još ne ustaje iz kreveta? Opustite se jer tu je Puppy Potty Pad - super toalet zbog koga će vas vaš ljubimac prosto obožavati! Samo još da ga naučite da razlikuje ovaj od redovnog tepiha u sobi, jer ako niste znali, vaš ljubimac ne raspoznaje boje!

3. Yolk Magic - Praktični separator za žumanca

yolk jpg

Vreme je uskršnjih praznika, hrane i poslastica. Ukoliko pri pripremi hrane imate problem sa odvajanjem belanca od žumanca, tu je super praktični separator, koji će učiniti da lako i brzo odvojite žimance od belanca i počnete sa pripremom omiljenih jela! Naravno, ovaj je izum potpuno beskoristan ako ste sva jaja već obarili i ofarbali.

4. Instant dugme

button jpg

Kad smo kod uskršnjih praznika, pojava prejedanja je vrlo zastupljena u ovim krajevima. Zato je tu  Perfect Fit Button, set dugmića, sa kojim ćete proširiti bilo koje pantalone u sekundi i gde god da se nalazite. I to nije sve! Ne samo da ćete se osećati bolje nego ćete i moći da nastavite sa gozbom.

5. Save A Bra

bra jpg

Ne bismo bili fer kada priliku za ugođaj lagodnosti ne nismo pružili i lepšoj polovini. Ukoliko ste se, ne daj bože, ugojile ili su vam, daj bože, grudi postale bujnije i vaš omiljeni grudnjak vam više ne pristaje-ne očajavajte, tu je nastavak za grudnjak. E, sada kada ste spasili svoj donji veš, pozabavite se razlogom zbog kog vam je ova pomoć trebala.

Tamara Ciceri

 

 

Možda te još zanima:

.

TOP 5 Muzičkih spotova inspirisanih video igrama

Mnogi od nas odrasli su sakupuljajući pečurke, spasavajući princeze i makljajući negativce na malom ekranu. Baš zbog toga se video…

.

Najbolji regionalni singlovi

Pred vama je godišnji pregled najboljih singlova sa eks ju prostora u 2016. godini. Ova lista ipak nije sasvim potpuna,…

.

Pet najboljih filmova u 2016

Tek protekla, 2016. godina nije se proslavila filmskom produkcijom. Nekoliko neuspešnih blokbastera i još manje uspešnih nije zadovoljilo publiku, a…

.

Top 5 vašarskih slatkiša

Kakva god da je svetkovina, bila ona u Rumi, Itebeju ili Sonti, stvari su svuda iste - stariji se okupljaju…

.

Top 5 filmova za leto

Nagradu "Underground Spirit", koju Festival evropskog filma Palić dodeljuje za izuzetan rad na polju nezavisnog filma, dobila je ekipa španskih…

.

Top 5 điđana u saobraćaju (2)

Zbog velikog interesovanja čitalaca i preobilne ponude điđana, O radio je sastavio novu listu vrhunskih ludaka u saobraćaju. 

  • 14:00 Superoperater
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:10 Pesma dana
  • 16:20 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo