.
Trenutno
Danube Streamwaves Live
 Dušan Majkić i Predrag Novković
Lifestyle / Humor

Top 5 "i toga se neko dosetio"

10.04.2015.

Svaki put kad pomislite da je već sve na svetu izmišljeno, razmislite ponovo. Predstavljamo pet izuma bez kojih svi možemo, ali smo se svi pronašli u situaciji da su nam zatrebali.

.

1. Banana Slajser - Nenadmašivi banana sekač

Koliko puta vam se desilo da kolutići banane koju seckate nisu dovoljno atraktivni za šejk, frape ili palačinke? Uz pomoć ove sprave secite bananu u jednom potezu, na savršeno jednake kolutiće, bez nereda! 

2. Super toalet za kućne ljubimce

puppy jpg

Svako jutro vas budi njuška omiljenog ljubimca kom se piški, a vama se još ne ustaje iz kreveta? Opustite se jer tu je Puppy Potty Pad - super toalet zbog koga će vas vaš ljubimac prosto obožavati! Samo još da ga naučite da razlikuje ovaj od redovnog tepiha u sobi, jer ako niste znali, vaš ljubimac ne raspoznaje boje!

3. Yolk Magic - Praktični separator za žumanca

yolk jpg

Vreme je uskršnjih praznika, hrane i poslastica. Ukoliko pri pripremi hrane imate problem sa odvajanjem belanca od žumanca, tu je super praktični separator, koji će učiniti da lako i brzo odvojite žimance od belanca i počnete sa pripremom omiljenih jela! Naravno, ovaj je izum potpuno beskoristan ako ste sva jaja već obarili i ofarbali.

4. Instant dugme

button jpg

Kad smo kod uskršnjih praznika, pojava prejedanja je vrlo zastupljena u ovim krajevima. Zato je tu  Perfect Fit Button, set dugmića, sa kojim ćete proširiti bilo koje pantalone u sekundi i gde god da se nalazite. I to nije sve! Ne samo da ćete se osećati bolje nego ćete i moći da nastavite sa gozbom.

5. Save A Bra

bra jpg

Ne bismo bili fer kada priliku za ugođaj lagodnosti ne nismo pružili i lepšoj polovini. Ukoliko ste se, ne daj bože, ugojile ili su vam, daj bože, grudi postale bujnije i vaš omiljeni grudnjak vam više ne pristaje-ne očajavajte, tu je nastavak za grudnjak. E, sada kada ste spasili svoj donji veš, pozabavite se razlogom zbog kog vam je ova pomoć trebala.

Tamara Ciceri

 

 

.
Verujemo da ste i vi među onima koji se često u životu zapitaju šbbkbb (šta bi bilo, kad bi bilo). Nije bitno na koju temu ili…
.
Slažemo se da nema ničeg lepšeg od pevanja omiljene pesme naglas punim plućima, osim u onim slučajevima kada je to pevanje ispraćeno…
.
Psihološkinja Sonja Ivković u Salonu u Radničkoj održala je predavanje o humoru. Govorila je o uticaju smisla za humor na subjektivni…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?