.
Trenutno
RetroTips
 Jovan Marjanović i Predrag Novković
Lifestyle

Da li je vaš stil svež

16.04.2015.

Na novosadskom Trgu Slobode od 14. aprila nastala je opšta pomama prolaznika, preciznije - prolaznica, za profesionalnim osveženjem lica i garderobe, rečju – stila!

.

U okviru nacionalne nedelje mode Serbia Fashion Week-a organizuje se akcija Refresh your style, tokom koje modni stručnjaci zainteresovane građane/ke stilski osvežavaju ispred Gradske kuće od 16 do 20 časova, do 19. aprila.

Modni tim pod vođstvom Srđana Švelja ima zadatak da vas našminka, nabaci na vas neke komade odeće i asesoare, a vaš zadatak je da budete mirni, uslikani i objavljeni na zvaničnoj fejsbuk stranici SFW-a, kao i da vratite garderobu. Šminku na licu, naravno, možete da zadržite.

A zašto morate da vratite odeću? Zato što je iz Srđanovog ormana!

"Svu garderobu kupujem na Najlonu, u second hand šopovima, a nešto je i iz Budimpešte", kaže Srđan ističući da, bez obzira na lični ukus, smatra da ne postoji loš stil oblačenja: "Više je do ljudi i do toga kako nose to što imaju na sebi."

lea jpg

Lakše je pisati o nečemu kad i sam to probaš!

Štandu prilaze i momci i devojke, i deca i odrasli. U toku jučerašnje akcije bilo je oko 80 zainteresovanih i, reklo bi se, hrabrih modela, što novosadskog kreatora iznenađuje budući da su, prema njegovom mišljenju, Novosađani/ke poprilično stidljivi.

Što i, donekle, jeste istina.

Monika Olajoš (15) je prišla štandu, Srđan ju je udesio i to onako kako se Monika nikad ne bi obukla.

"Zanimalo me je šta je ovo, zato sam i došla. Sviđa mi se ideja ali mi je bilo strašno što sam morala i da prošetam ovako obučena", priznaje Monika.

Ali, šta je ljubav! Kada te devojka zamoli (ili natera - ko zna) na ovakvu egzibiciju, posle nema nazad. Tako je i Bojan Kopilović (20) pristao da bude model. Kako kaže, ne bi nosio kombinaciju koja ga je zadesila ali nešto drugo što se nalazi u ponudi možda i bi.

Kako bi se isplatila ovakva ideja, za neke ludost, svaki deseti koji pristane na ovo osveženje dobija kartu za predstojeći SFW, a dvadeseti majicu!

Ni Oradio vas neće ostaviti kratkih rukava, a da ne morate da se presvlačite na Trgu slobode. Ostanite uz naš program i čekaju vas karte!

Lea Radlovački

.
LinkedIn uvodi novu opciju - Skills Assessment kvizove za procenu veština. Kratki, standardizovani testovi omogućiće vam da dokažete…
.
Problem u koji svi često upadnemo kada vreme postane hladnije i kada se približi jesen, jeste taj da smo pogledali sve filmove,…
.
Nije problem pronaći video. Problem je pronaći jedan kratak deo video snimka koji traje više od 2 minuta. Rešenje izgleda stiže.
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?