...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Kultura

Zvuk ulice: Raša

25.02.2015.

   Zvuk ulice je serijal radijskih priloga o novosadskim uličnim sviračima. U okviru serijala predstavićemo bisere ulične muzičke scene našeg grada.

.

   Rođeni Novosađanin Raša svira na ulici već skoro godinu dana i sviraće sve dok ne nađe ozbiljniji posao. Ljudi uglavnom dobro reaguju na njegovu muziku i kaže da najpozitivnije reakcije doživljava od roditelja sa decom.

    "Deca vole muziku, pa se uglavnom smeju i igraju dok prolaze pored mene", kaže Raša.

   Ponekad ima problem sa okolnim stanarima koji se žale na buku i par puta se susreo sa zluradim komentarima policije, ali nekih ozbiljnijih negativnih iskustava nije imao. 

   Ceo razgovor možete poslušati ovde.

   Lea Kotlica

   Sofija Balać

Možda te još zanima:

.

O radio bina na Uličnim sviračima

Zajedno sa kolegama sa Radio – televizije Vojvodine ekipa O radija ove godine će imati svoj stage na Festivalu uličnih…

.

Zvuk ulice: Neša

Zvuk ulice je serijal radijskih priloga o novosadskim uličnim sviračima. U okviru serijala predstavićemo bisere ulične muzičke scene našeg grada, a…

.

Zvuk ulice: Strahinja Jajić

Zvuk ulice je serijal radijskih priloga o uličnim sviračima Novog Sada. U okviru serijala predstavićemo bisere novosadske ulične muzičke scene. 

.

Biografski filmovi - novi holivudski trend

Možemo slobodno reći da su biografski filmovi obeležili filmsku godinu za nama - pored "Openhajmera" o čijem kvalitetu najbolje govori…

.

Vredi pročitati: "Marko Aurelije"

Dragana Okanović je psihološkinja i strastvena čitateljka koja rado razgovara o knjigama i daje preporuke za čitanje. Ovog puta, slušaocima…

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo