...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Kultura

Večeras na glavnoj bini potpune suprotnosti

10.07.2015.

Druge večeri Exit-a na glavnoj bini nastupiće dve potpuno različite muzičke zvezde, ali obe među publikom izazivaju istu količinu oduševljenja – Motorhead i Tom Odell.

.

Nastup legendarnog londonskog rok benda Motorhead očekuje se oko 22 sata, a odmah nakon njih pred publiku će u ponoć izaći i Tom Odell, mladić koji još nije bio ni rođen kada je Lemi sa svojim bedom uveliko bio svetki poznat.

Ovogodišnji koncept Exit-a je da zadovolji publiku koja voli različite muzičke pravce, pa su nastupi na Main stejdžu su i zamišljeni tako da ih otvore malo žešći gitarski bendovi i tvrđi zvuk.

Fusion bina će druge večeri od 22 sata ugostiti Marčela, zatim sledi Eyesburn, Zoster, pa bend Brkovi, a na metal Eksploziv bini gostovaće američki bend Terror.

Dance Arena dočekuje večeras veliko ime elektronske muzike Hardwell, koji će nastupiti u dva sata posle ponoći.

Ljubitelji elektronske muzike treba da obrate pažnju i na nastupe Olivera Heldensa i DJ set KIll the Buzz, a za one najupornije od 6:30 ujutru na Dens Areni počeće nastup sjajnih Cats and Dogs.

U programu su i manje poznati bendovi koji su vredni pažnje, pa će tako na Future Shock bini u 21 sat nastupiti bend Microsonic, na rege bini od 22 časa Irie Revolution Sound, a na metal Eksploziv bini u 23 časa bend Lazarath.  

M.L.

Možda te još zanima:

.

Zakerberg i meta drugovi

Mark Zakerberg odlučio je da rebrendira kompaniju Meta i sada svoje zaposlene naziva meta drugovima (metamates). On tvrdi da je…

.

Magija Tolmina i misterija tolminske kiše

Jedna od najboljih stvari kod festivala Punk rock holiday jeste činjenica da su kapije otvorene od jutra do mraka. Ovo…

.

Zašto i kako: diskriminacija, predrasude i stereotipi

Kako nastaju stereotipi i predrasude? Koja je posledica i kako da primetite kada neko koristi predrasude kao propaganda, saznaćete na…

.

David Guetta - mnogo vatrometa i konfeta

Ukoliko ste oko ponoći druge večeri Exit festivala pokušali da priđete glavnoj bini, mogli ste da vidite kako izgleda kad…

.

I klasika može biti zanimljiva ako se približi ljudima

Ekipa O radija imala je priliku da razgovara sa jednim izuzetnim mladim talentom. Dragutin Vučić je u ovoj školskoj godini tek…

.

Uskoro počinje snimanje drugog dela crtaća "Frozen"

Ljubitelji animiranog hita "Frozen" (Zaleđeno kraljevstvo) imaju razloga da se raduju jer će krajem marta početi snimanje nastavka ovog crtaća.

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo