...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Kultura

Uprkos kiši Robi napravio spektakl

17.06.2015.

Jedan od najpopularnijih muzičara na svetu Robi Vilijams održao je koncert pred više od 30 000 oduševljenih i mokrih fanova. Iako je kiša padala tokom celog koncerta, to nije smetalo Robiju da napravi spektakl i oduševi publiku u Srbiji.

.

Koncert je započeo uz pesmu Let me entertain you koja je ujedno i naziv njegove turneje. Na samom početku Robi je pozdravio publiku, a ubrzo zatim izgovorio rečenicu "I'm fuckin' famous here", oduševljen koliko ljudi u Srbiji voli i ceni njegovu muziku.

4 jpg

Po rečima naših reportera, Robi je napravio pravi spektakl, trčao je bos po sceni i pokušao da publiku pozdravi na srpskom, pomalo neuspešno. Između ostalog, britanski muzičar pohvalio je i srpske fudbalere- pre svega one koje zna a to su Vidić i Matić. 

2 jpg

Po već poznatom maniru Robi je na scenu izveo i nekoliko devojaka iz publike koje nisu krile oduševljenje činjenice da su postale deo spektakla.

3 jpg

Vilijams je beogradsku publiku proveo kroz svoje najveće hitove Feel, Bodies, Come undone, Angels,... Nakon završetka koncertnu binu su preuzeli didžejevi George Tsilipakos i Tom Novy.

1 jpg

Čitaoce O radija sutra očekuje detaljan izveštaj, a Radio televizija Vojvodine (RTV) sprema specijal emisiju o najinteresantnijim momentima Robijevog koncerta koju ćete moći da pogledate narednih dana. Uz to, gledaoci će imati priliku da vide ekskluzivno i emisiju "Get exited" o celom festivalu na Ušću.  Nakon koncerta očekuje nas i snimak kompletnog koncerta "2cellos", "Perpetum mobile".

L.K.

foto: Tanjug

Možda te još zanima:

.

Short Reports u novom formatu kreću na turneju

Novosadski bend Short Reports započeo je novo poglavlje sa novom postavkom benda koju čine Nemanja Velimirović, vokal i gitara, i…

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

.

Nedeljni vodič od 8. do 14. aprila

Ove nedelje u Novom Sadu vas očekuje dosta raznovrsnih događaja, od izložbi, kvizova i filmskih projekcija, do žurki, koncerata i…

.

Nedeljni vodič od 1. do 7. aprila

Početak aprila ispunjen je interesantnim događajima, pa će svako moći da pronađe nešto po svom ukusu. Očekuju vas koncerti i…

.

Nedeljni vodič od 25. do 31. marta

Poslednja nedelja marta donosi u Novi Sad veliki broj interesantnih događaja, među kojima je najviše koncerata.

.

Nedeljni vodič od 18. do 24. marta

Ove nedelje vas očekuje dosta zanimljivih događaja, tu su razni koncerti, žurke, stand up večeri, radionice i izložbe.

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo