...
TRENUTNO12:00 - 13:00Za i protiv

Kultura

Top 5 pesama kad ste sami i pijani

15.03.2015.

   Ako se ikad odlučite da veče provedete sami uz flašu dobrog, a jeftinog vina i fine muzike, imam pet muzičkih predloga za vas. Smestite se udobno u vaše stolice, kreće odbrojavanje.

.

   „Ukoliko pijete sami kod kuće to može ukazivati na ozbiljan problem, kao što su mentalne bolesti ili alkoholizam. Ako osoba pati od anksioznosti, na primer, alkohol može da se koristi kao lek da se smire misli i da im pomogne da se opuste“ (Dangers of Drinking Alcohol Alone) - ne dajte da vas prevare!!!

   Ako se ikad odlučite da veče provedete sami uz flašu dobrog a jeftinog vina i fine muzike, imam pet muzičkih predloga za vas. Smestite se udobno u vaše stolice, kreće odbrojavanje.

   Lauryn Hill - Killing me softly

   Ponekad nije dovoljno samo da popijete i budete sami da bi vam krenula suza, ali imam rešenje i za to. Killing me softly je pesma koja priča o ljubavnim jadima i sigurno će vas naterati da se prisetite bar jedne tužne bivše ljubavi i u to ime pustite suzu.

 

   Amy Winehouse - Wake up alone

   Lauryn Hill vas nije dotakla? E, pa na ovo sigurno plačete. Predugo ste singl i nikako da uhvatite nešto, čak ni one night stand? Ili imate nepreboljenu ljubav? Wake up alone je pesma za vas! Iako ova pesma ima mnogo dublje značenje i veću umetničku vrednost, vama to neće značiti jer ste do sad već poprilično pijani.

 

  Dido - Thank you

   Da, Dido ima još pesama pored White Flag. Ovu pesmu ste mogli da čujete kao refren pesme Stan od Eminema, ali ove informacije vama ne znače mnogo. Ono što je bitno jeste da se sada vraćamo na pozitivu. Ukoliko je nemate, uz ovu pesmu možete da maštate o osobi koja vam mnogo znači i sa kojom vam je super. Ova pesma vam zapravo pruža širok dijapazon osećanja koje možete da ispoljite.

 

  TLC - Baby, baby, baby

   Sada već imate dovoljnu količinu alkohola u organizmu da dobijate na samopouzdanju, a ako vam još samo malčice fali ova pesma će vam pomoći. 

„Long as you know that I could have any man I want to

Baby that's actual and factual

But still I choose you to be with me

And work on me so you better not flake it up“

 

 

 

   Beyonce - 7/11

   I za sam kraj vam samo treba glupa pesma bez smisla ali sa jako zabavnim spotom i muzikicom uz koju možete da bauljate pijani po sobi eventualno igrate ispred ogledala i tripujete da je život lep. 

 

Lea Kotlica

Možda te još zanima:

.

Kako je globalno zagrevanje napalo moje prvo izletište

Ovo je priča o Obedskoj bari. Na 40 kilometara od Beograda, u starom toku reke Save tu žive brojne ptičje…

.

Regionalni literarni konkurs

Klub putnika raspisuje regionalni nagradni konkurs “Spasimo putopis“. Kao i prethodnih godina, traže originalne, inovativne i iskrene priče koje nisu…

.

Top 10 Gruvanje singlova u 2023. godini

Sretana Nova godina. Pred vama je 10 singlova koji su po mišljenju Oradija i ekipe emisije Radio Gruvanje obeležili 2023.…

.

U Srbiji raste broj rensomver i RDP napada

Iako su donedavno bile gotovo nepoznate i posmatrane kao futuristički tehnološki novitet, alatke generativne veštačke inteligencije (ChatGPT četbot, Scribe, Bard,…

.

Street art scena zavisi od entuzijazma pojedinaca

Rooftop Jam - internacionalni grafitti jam uz muzičku podršku DJ-eva i MC-ijeva, brejkdensera i ljubitelja grafita i ulične umetnosti, održava…

.

U Srbiji ima mnogo toga što vredi čuvati

Kada razmišljamo o Srbiji, uz sve probleme koje ova naša balkanska zemlja ima, nemoguće je ne pomisliti i na one…

  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Za i protiv
  • 13:00 RetroTips
  • 14:00 Eko linija

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo