...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Kultura

Toni Kitanovski u Studiju M

22.05.2015.

Četvrta "M Lab Klinika"  održaće se 28. maja u Studiju M,  gost će biti Toni Kitanovski, muzičar koji sebe opisuje kao kompozitora koji svira gitaru i Alen Hadži Stefanov, koji je ceo život snimao žive nastupe poznatih umetnika.

.

Foto: www.tonikitanovskitrio.com

Toni Kitanovski je za O radio rekao da poslednjih godina sa Alenom radi puno zajedničkih projekata jer su shvatili da im tako najbolje ide.

"U Studiju M ćemo verovatno svirati nešto iz našeg zajedničkog iskustva, sa poslednjeg albuma koji je pokazao različite faze, što će biti zanimljivo i publici i vrhunskim profesionalcima. Za svakog po nešto", kaže Kitanovski.

Naziv Master clasa-a je: "Snimanje uživo, lični izraz i kreativni pečat", a Kitanovski kaže da je kreativnost u snimanju kao u samoj muzici, jer i jedno i drugo mora da iskaže kreativnost.

"Muzika je zadnjih decenija više šou biznis, a stari majstori su uvek više obraćali pažnju na kvalitet i teksta i muzike i to je ključna razlika", kaže Kitanovski.

On kaže da će u Studiju M nastupati sa Vasilom Hadžimanovim, koji mu je omiljeni klavijaturista, i sa bubnjarem Viktorom Filipovskim, koji je ujedno i njegov učenik.

"Sviraćemo sve one pesme koje smo svirali na turneji po Evropi, malo regea, malo Afrike i takvih stvari", najavio je Kitanovski.

P.K.

Možda te još zanima:

.

Studio M bi mogao da sačuva svoj identitet

Iza svake dobijene, odnosno, dodeljene nagrade, stoji ogromna posvećenost poslu i veliki rad krunisan uspešnim završetkom. Kažu još i da…

.

Pedeset hiljada ljudi u Novom Sadu dočekalo 2018.

Oko 50.000 posetilaca iz raznih delova Srbije, regiona i Evrope, dočekalo je 2018. godinu na nekoliko centralnih lokacija u Novom…

.

Rambo Amadeus otvara novu M Lab sezonu

Svetski mega car Rambo Amadeus otvoriće jesenju sezonu M lab klinike koncertom u Studiju M, u četvrtak 27. oktobra.

.

Čaba Tot Bagi: Držati se svoje muzike je teško, ali vredi!

Nova "epizoda" M lab-a održana je u Studiju M uz master class Čabe Tot Bagija i koncert muzičkog sastava Čaba…

.

Izložba o svetu koji postaje sve opasniji

"Sišli smo sa grana, popeli se na zadnje noge, naučili da komuniciramo, izumeli pismo, napravili parne mašine, a sada se…

.

Boris Kovač 22.12. u Studiju M

Poslednja M Lab klinika u sezoni predstaviće Borisa Kovača i njegov novi projekat New Ritual Group, koji je logičan nastavak…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo