...
TRENUTNO19:10 - 19:20Vredi pročitati

Kultura

Prijavite se za kamp u Kaunasu

09.03.2018.

Fondacija "Novi Sad 2021" u saradnji sa Evropskom prestonicom kulture "Kaunas 2022" u Litvaniji, podržaće odlazak na međunarodni letnji kamp četvoro Novosađana – mladih umetnika ili kulturnih radnika, koji prođu kvalifikacije domaćina.

.

Međunarodni letnji kamp, koji organizuje "Kaunas 2022 - Evropska prestonica kulture", je ko-kreativna platforma za mlade i biće održana od 7. do 15. jula 2018. godine, kada Litvanija obeležava 100 godina nezavisne države.

Troškove smeštaja i ishrane pokriva organizator, a troškove puta u iznosu od 250 evra, pokriva Fondacija "Novi Sad 2021", navodi se u saopštenju Fondacije.

Prijave i više detalja o kampu moguće je pronaći na sajtu organizatora. Svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti do 2. aprila.

Fondacija "Novi Sad 2021" moli sve potencijalne učesnike da svoju prijavu proslede i na mail info@ns2021.rs (sa naznakom prijava za kamp Kaunas 2022) kako bi bili blagovremeno obavešteni o rezultatima i dobili nove informacije.

Možda te još zanima:

.

#Radiobattle: San Marino pobedio Litvaniju

U vrlo neizvesnoj šestoj borbi za četvrtfinale evropske radijske bitke San Marino je pobedio Litvaniju. Radio San Marino je uz…

.

SKCNS poziva u Omladinski teatar

Studentski kulturni centar Novi Sad otvara konkurs za studente Novosadskog univerziteta i sve mlade od 16 do 30 godina. Ukoliko…

.

Vredi pročitati: "Razgovori s prijateljima"

Istraživačica i monitorka medija Anja Anđušić preporučuje roman "Razgovori s prijateljima" irske autorke Sali Runi.

.

Nedeljni vodič od 25. do 31. marta

Poslednja nedelja marta donosi u Novi Sad veliki broj interesantnih događaja, među kojima je najviše koncerata.

.

Vredi pročitati: "Blank"

Urednik omladinskog programa BHRT-a, Vedran Prodić kaže da u obavezno štivo treba uvrstiti knjigu "Blank" glumca Feđe Štukana, a u…

.

Nedeljni vodič od 18. do 24. marta

Ove nedelje vas očekuje dosta zanimljivih događaja, tu su razni koncerti, žurke, stand up večeri, radionice i izložbe.

  • 18:45 Lampica
  • 19:00 Popodne na O radiju
  • 19:10 Vredi pročitati
  • 19:20 Tehnologija
  • 19:30 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo