...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Kultura

Pobedili smo!!!

15.02.2015.

   Tim O radija pobedio je u prvoj radio bici (Radio Battle) u Evropi, na kojoj je tokom sat vremena zajedničkog programa sa italijanskim radio stanicama publika mogla da glasa isključivo putem društvene mreže Twitter.

.

   Voditeljski dvojac O radija bili su Aleksandar Mladenović i Sofija Balać, koji su u “bitku” ušli puni entuzijazma iako su za protivnika dobili radio voditelja Karla Pastorea, koji je jedan od najpopularnijih u Italiji.
   Bitka je za novosadski radio počela pesmom britanskog benda Rudimental, kojom je zapravo i počelo samo emitovanje O radija.

   Voditelji programa poručili su da je ovo iskustvo za njih bilo dragoceno te da je posebno značajno za promociju O radija među mladima na društvenim mrežama, ali i širom Evrope.

   “Sjajno smo se proveli, što je bila i ideja ove bitke. Najvažnije je da smo prošli dalje i da ćemo tako imati priliku da promovišemo naš rad u narednom krugu takmičenja”, rekao je voditelj Aleksandar Mladenović.

   Voditeljka Sofija Balać rekla je da je ideja o zajedničkiom programu evropskih radio stanica sjajna, jer se ekipa O radija pripremala vrlo ozbiljno, što je doprinelo nivou znanja i atmosferi u novoj redakciji.

   “Dali smo sve od sebe i sada nam je ova pobeda još slađa”, dodala je Sofija.

   Ideju o zajedničkom radijskom programu evropskih radio stanica je pokrenuo je Filipo Solibelo sa italijanskog javnog ervisa RAI radio 2. Takmičenje traje četiri sedmice, tokom kojih će muziku i svoje radio stanice predstaviti radio stanice iz svakog dela Evrope.

   U Milanu će se finalna muzička bitka održati 15.marta uoči evropske konferencije posvećene radijskoj industriji “Radio Days Europe”.

Hvala svima na podršci! I slušamo se!

Redakcija O radija

Možda te još zanima:

.

#radiobattleRS: Čestitke sa svih strana

Podrška i čestitke Oradiju zbog velike pobede u #radiobattleRS protiv slovenačkog radija Val 202, pljušte od prošle nedelje. Uz naše…

.

#radiobattleRS: Večeras je O radiju potrebna najveća podrška

Danas definitivno imate i znate za koga da glasate. Ako se i dvoumite oko političkih partija, onda sigurno nemate dilemu…

.

#radiobattleRS: Zagrevanje u sjajnoj atmosferi!

Tweetup u Beogradu! U petak uveče redakcija O radija bila je u kafeu "Zaokret", u kome smo zajedno sa zabavnim…

.

#radiobattleRS: Slovenci su teški protivnici u finalu

Do finala radio bitke u Firenci, u kome će se O radio takmičiti protiv slovenačkog Vala 202, ostao je samo…

.

@poslednji skaut: Izbori mogu privući još tviteraša za finale

Nakon prošlogodišnjeg finala Radio bitke, u kome smo izgubili od Letonije, stigao nam je mejl od servisa tvitni.me u kome…

.

#RadioBattle: O radio is battling Slovenia in finals

Second semifinals of Radio battle ended with victory of Slovenian radio station Val202! We are going to meet Slovenians next…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo