.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Kultura

Pobedili smo!!!

15.02.2015.

   Tim O radija pobedio je u prvoj radio bici (Radio Battle) u Evropi, na kojoj je tokom sat vremena zajedničkog programa sa italijanskim radio stanicama publika mogla da glasa isključivo putem društvene mreže Twitter.

.

   Voditeljski dvojac O radija bili su Aleksandar Mladenović i Sofija Balać, koji su u “bitku” ušli puni entuzijazma iako su za protivnika dobili radio voditelja Karla Pastorea, koji je jedan od najpopularnijih u Italiji.
   Bitka je za novosadski radio počela pesmom britanskog benda Rudimental, kojom je zapravo i počelo samo emitovanje O radija.

   Voditelji programa poručili su da je ovo iskustvo za njih bilo dragoceno te da je posebno značajno za promociju O radija među mladima na društvenim mrežama, ali i širom Evrope.

   “Sjajno smo se proveli, što je bila i ideja ove bitke. Najvažnije je da smo prošli dalje i da ćemo tako imati priliku da promovišemo naš rad u narednom krugu takmičenja”, rekao je voditelj Aleksandar Mladenović.

   Voditeljka Sofija Balać rekla je da je ideja o zajedničkiom programu evropskih radio stanica sjajna, jer se ekipa O radija pripremala vrlo ozbiljno, što je doprinelo nivou znanja i atmosferi u novoj redakciji.

   “Dali smo sve od sebe i sada nam je ova pobeda još slađa”, dodala je Sofija.

   Ideju o zajedničkom radijskom programu evropskih radio stanica je pokrenuo je Filipo Solibelo sa italijanskog javnog ervisa RAI radio 2. Takmičenje traje četiri sedmice, tokom kojih će muziku i svoje radio stanice predstaviti radio stanice iz svakog dela Evrope.

   U Milanu će se finalna muzička bitka održati 15.marta uoči evropske konferencije posvećene radijskoj industriji “Radio Days Europe”.

Hvala svima na podršci! I slušamo se!

Redakcija O radija

.
Ništa lepše od letnjih događaja pod vedrim nebom, ali i onih na zatvorenom, u klimatizovanom prostoru!
.
Tokom Gradić festa, od 28. do 30. avgusta, biće održan Producentski forum koji će na tribinama i radionicama okupiti eksperte…
.
Na međunarodni dan mladih spojiće se nešto što je po svim stereotipima nespojivo, a to su muzej i mladi. U sklopu projekta "Muzej…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?